Клюки от септември 14, 2015

Лайфстайл
HotArena

ГАФ! Мона Валериева лъсна с несъвършенства и дупки по лицето във визитката си за ВИП-а! (Гримьорът ли я прецака така брутално?)

Моделката Моника Валериева със сигурност няма да се гордее с визията си, когато види снимките, които са качени към визитката й в сайта на „ВИП Брадър“, узна HotArena!

Лайфстайл
HotArena

Колежките на Андреа позеленяха! Блондинката бе призната за Най-добрата българска изпълнителка на международен форум! (Най-голямата звезда на изтока й предложи дует)

Андреа продължава да трупа статуетки и признания, идващи не от родината й, а от чужбина!

Скандали ще избухват и между ветераните в Къщата! Здравко и Кичка се ненавиждат от десетилетия

Грандиозни скандали между Кичка Бодурова и мъжката половинка от дует „Ритон“ Здравко очакват в естрадната гилдия, след като снощи музикалните легенди прекрачиха пътя на луксозната къща на „ВИП Брадър“, разбра HotArena.

Скандално
HotArena

Потрес! Лакът за нокти води до рак, сенките за очи – до менингит, а червилата – с отрова! (Подробности)

Лакът за нокти е канцерогенен, червилото – токсично, а гримовете – пълни с опасни бактерии, причиняващи менингит, научи HotArena!

Лайфстайл
HotArena

Жени Калканджиева прости на Тачо отново, не можела да се откаже от уменията му в кревата (Същевременно „Шестата“ жалее за времето на мутрите)

Евгения Калканджиева призна, че със съпруга й Стефан Манов отново са заедно, узна HotArena!

Лайфстайл
HotArena

Преслава с привилегии по договор: Излиза си от Къщата, когато иска, забрани да я снимат без грим, всеки ден ще я разкрасяват специалисти!

Фолк певицата Преслава е влязла във „ВИП Брадър“, но след като е сключила железен договор, в който е изявила звездните си капризи, и които продуцентите са удовлетворили, узна HotArena!

Най-четени


Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си