Клюки от септември 22, 2015

Лайфстайл
HotArena

Есмер лиши Благо от БЪЛГАРИ на сватбата със забрана! (Булката-бременна, свекървата-спокойна за сина си: Кротна се най-накрая!)

Благой Георгиев за пореден път привлече вниманието – сватба за чудо и приказ беляза края на ергенския му живот в петък.

Лайфстайл
HotArena

Гаджето на Анита от „Биг Брадър“ – известен гангстер в Плевен! (Илиян – Ляката държал платените „какички“ в градa)

Дългогодишният приятел на Анита от „Биг Брадър“ – Илиян Кюрчев, пълни портмонето си благодарение на нелегален бизнес в родния си град.

Комично! Благо и Есмер на меден месец там, където той и бившата му Куини си направиха сефтето на романтичните почивки в чужбина

Благой Георгиев и официалната му съпруга Есмер Омерова ще отлетят за Дубай на меден месец, където неотдавна той заведе на романтична ваканция бившата си – Куини-Алис Николова, узна HotArena.

Под прицел
HotArena

Ретро разкрития! Алисия се е предлагала на Митко Пайнера цели 4 пъти! (Той бил отблъснат от натегачеството й и я отрязал)

Фолк звездата Алисия може да е пчелата-майка в музикална компания „Ара“ към днешна дата, но това не означава, че е била най-лоялната изпълнителка във фирмата, узна HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Излагация! Люси Дяковска хлътна по 16-годишна ученичка! (Ухажва дружка на Гери-Никол с обещания за бляскава кариера)

Пеперуди пърхат в стомаха на Люси Дяковска и забранена любов кипи в сърцето й, откак червенокосата певица срещна на сцената на „X Фактор“ красивата 16-годишна ученичка Дарина Йотова, разбра HotArena.

Най-четени


Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си