Клюки от септември 23, 2015

Лайфстайл
HotArena

Моника лъже като за световно: Анелия ми е приятелка! (Истина е, че певицата не може да понася бръмчалката! Вижте защо + топ комплекса на Валериева)

Люси Иларионов не понася съквартирантката си във „ВИП Брадър“ Моника Валериева и не пропуска удобен момент да я злепостави пред другите участници.

Лайфстайл
HotArena

Ченге разкри сензационно: Сашо Роман ни беше агент, клюкареше за Жоро Илиев! (Поли Пантев и Кръстника правили същото)

Чалга идолът Александър Първанов, станал любимец на поколения почитатели на лекия жанр с псевдонима си Сашо Роман, е сътрудничил на отдел „Криминален“ на Софийското градско управление на МВР в продължение на близо десетилетие, узна HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Гущеров – старши набива сандвичи за закуска (Движи без охрана и шофьор, но пък още си стои под чехъла на съпругата си)

Милионерът Добромир Гущеров дълги години живее в Австрия със съпругата си Диана, но обича често да навестява България и родното си казанлъшко село, узна HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Грандиозен скандал ги раздели! Уволниха Джуджи от „На кафе“ след като с Гала се хванали за косите (Прави си собствено предаване)

Колоритната Диляна Маринова – Джуджи е изхвърчала от „На кафе“ заради страшен скандал с Гала, узна HotArena.

Скандално
HotArena

Тони Стораро ступан от люлинския бабаит, задето свалял жена му! (Заплашват, че и Фики ще го отнесе, движи вече само с охрана)

Тони Стораро е изял пердаха на 10 септември в дискотека в Студентски град заради повъртането му около чужда невеста, узна HotArena.

Най-четени


Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си