Клюки от октомври 1, 2015

Лайфстайл
HotArena

Само в HotArena! Ето го най-актуалния документ на „Пайнер“ – с тарифите на певиците! Ще предизвика ли Емануела война в компанията? (Виж сумите в ЦИФРИ)

Най-любопитният документ в музикалната империя „Пайнер“ безспорно е ценоразпис, който разкрива стойността на хонорарите на звездите във фирмата.

Лайфстайл
HotArena

Наско Колев – любовникът на Мария Илиева, се оплака от нея: Тя ме тормози! (Вижте какво му причинява певицата)

Мария Илиева върти хотелска любов с ултра по-младия от нея Атанас Колев, на който по й приляга да му бъде майка, узна HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Кой чака навън Валериева за годеж, докато тя сваля Гъмов в Къщата? (Мона топли завивките на сина на гербаджията Лъчо Мозъка)

Моделката Моника Валериева, която симулира увлечение по актьора Станимир Гъмов във „ВИП Брадър”, е пред годеж с доведения син на депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов, узна HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Бомба в HotArena! Преслава към продуцентите на ВИП Брадър: Като сте стиснати, ИЗЛИЗАМ! Вижте как певицата се е изпокарала за пари + други версии за скандала от снощи

Снощи Преслава изигра аматьорско и несполучливо театро, което трябваше да послужи като морално и невинно нейно оправдание за „доброволното“ й отпадане от формата „ВИП Брадър“.

Най-четени


Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си