Клюки от октомври 11, 2015

Лайфстайл
HotArena

Милко Калайджиев: Заклевам се в най-милото си – не съм спал с Преслава!

Милко Калайджиев със сигурност е най-опитният играч в по-фолк бизнеса, който успя да запази името си и днес говори с професионализъм и леко огорчение за бурното си минало, научи HotArena.

Лайфстайл
HotArena

За първи път! Ето го палата на Кичка Бодурова (Снимки)

Жилището, което Кичка Бодурова може от сърце да нарече „вкъщи” е не в САЩ, а в столичния квартал Симеоново, на улица „Осемдесет и втора” и отвън не фрапира с лукс, който вътре обаче въобще не липсва, узна HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Ексклузивни разкрития! Ето как Джорджано пропява след гавра от приятел! (Колко е спечелил от ВИП Брадър + защо го заплашват, ТУК)

Мирослав Стоянов, известен като Джорджано, вече бере горчивите плодове на връхлетялата го изведнъж слава, причината за която е най-вече неговата нелепост, научи HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Страшен скандал в нета! Фенове нападнаха Есмер: Ей, рускинята, защо дразниш Христина?! (Вижте целия екшън без редакция и цензура)

Страшен скандал се заформи в нета с главното участие на новата съпруга на Благой Георгиев Есмер Омерова.

Ритонката Катя не отишла на погребението на баба си заради майка си, не е ли високомерие?!

Взаимоотношенията между Катя от „Ритон” и майка й са толкова обтегнати, че певицата избягва да се засича с нея дори на скръбни поводи, събиращи цялата рода, разбра HotArena.

Най-четени


Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си