Клюки от април 10, 2017

Лайфстайл
HotArena

Първо в HotArena! Моника се похвали и разрева от кеф: Подариха ми джип за 200 бона! (После обаче изненадващо изтри снимката)

Моделката и от скоро бизнесдама Моника Валериева се похвали, че е получила много специален подарък, чисто нов джип за 200 бона, в червен на цвят и най – вероятно „Порше“.

Лайфстайл
HotArena

Съмнително! Обратна ли е Поли Генова? Никога не е имала сериозно мъжко гадже

Обратна ли е Поли Генова, не спират да се питат нейните фенове и приятели, след като през последните няколко години талантливата певица така и не се успя да завърже сериозно гадже, узна HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Мъжът на Жени Живкова върти 3 любовници! Андрей Стефанов в романс със секретарката си и украинка

Дългогодишният съпруг на социалистическата принцеса Евгения Живкова – бизнесменът Андрей Стефанов, май ще се окаже един от най-видните столични коцкари на средна възраст, узна HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Мария Игнатова ще разведе Енчо Керязов! Рачков е в историята, новият план е в действие (Подробности)

Мария Игнатова остави Димитър Рачков в миналото и от няколко месеца пращи от любов по най-добрия акробат в света – Енчо Керязов, узна HotArena.

Под прицел
HotArena

Ексклузивно! Лепа Брена отново попиля Преслава: Галена е най-красивата ви певица, а Азис – талант номер 1 (Още разкрития от сръбската легенда)

Сръбската легенда Лепа Брена, която успя по време на престоя си у нас да даде на всички, искащи интервю от нея, както и да обиколи няколко предавания, сред които бе и „Като две капки вода“, на което се появи с Галена, не спира да сипе похвали по родната топ чалга певица, узна HotArena.

Най-четени


Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си