Клюки от юли 13, 2017

Лайфстайл
HotArena

Бременната Деси Слава вади 50 бона на месец! Пристяга си корема с колани и ходи само с 3 рокли на участия

Бременната Деси Слава вади поне по 50 хиляди лева на месец от хонорари, откакто се разбра, че ще става майка на второ дете, научи HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Алисия изпусна министерски син с апартамент за 1,5 милиона лева! Асен Гагаузов купи просторен палат в Драгалевци за наследника си Павлин

В тузарски апартамент на стойност 1,5 милиона лева се е настанил неотдавна малкият син на някогашния министър на регионалното развитие и благоустройство Асен Гагаузов – Павлин, научи HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Бесен, Слави крещи на Грахич: Забрави за парчетата на Ку-ку бенд! Обикаляй си кръчмите, пей си чай шукарията (Подробности)

Слави Трифонов е забранил на бившата вокалистка на „Ку-ку бенд” Цветелина Грахич да изпълнява песните на музикалната група по свои участия, научи HotArena.

Под прицел
HotArena

Галена в окаян вид на Слънчака – подпухнала и с размазан грим! Фенове: Дори нямаше бельо под роклята (Шок снимки + Подробности)

Топ пайнерката Галена пусна хитовия си проект „The Bo471086”, който е изпипан отвсякъде до най-малкия детайл, но визията й, в която се пуска на участия в последно време, не е толкова грижливо издокарана, сигнализира ни фен на HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Бившият мъж на Миглена Ангелова стана най-обикновен пазач! След развода си с ТВ водещата Чакръкчиев фалира бизнеса си и удари дъното

Бившият мъж на Миглена Ангелова – Живко Чакръкчиев, който имаше собствен охранителен бизнес и минаваше за доста заможен мъж, даващ работа на над 80 човека, тотално е изпаднал, узна HotArena.

Най-четени


Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си