Клюки от август 21, 2017

Лайфстайл
HotArena

Колеги на опозорения Стоян Алексиев: Той не е виновен, а малката! Мъчи се да го разведе и сама си набута ръката му в гащите си (Скандални разкрития)

24-годишната метреса на Стоян Алексиев – Ивана Бобойчева, е разчупила „хоризонта“ на актьора, като го е изучила в тънкостите на уличното кревартно джудо, узна HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Нова даде 160 бона на уволнената Дарина Сарелска! Медията плати 20 заплати накуп на отстранената си шефка на новините

Дарина Сарелска е получила солидно обезщетение от 160 000 лева заради уволнението си като шеф на новините на Нова телевизия, научи HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Докато Максим пиянства в Царево, Албена Денкова му кръшка с млад любовник! Фигуристката завъртя романс с … (Вижте)

Лъсна причината Максим Стависки да виси сам като дрипа по родното Черноморие, докато половинката му Албена Денкова прекарва по-голямата част от лятото в Москва, узна HotArena.

Под прицел
HotArena

Павел променя Преслава и я води към дъното! Певицата се включи в групово креватно изпълнение с четирима на Слънчака (Подробности за ПОЗОРА)

Миналият уикенд в Слънчев бряг фолк звездата Преслава е дивяла в бурно групово изпълнение, полято с много алкохол и бело, научи HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Слави без контакт с жена повече от година! Водещият с признаци на еректилна дисфункция, не пие виагра заради сърцето

Повече от година Слави Трифонов не е изпитвал никаква „креватна“ наслада, а във връзките с представителките на срещуположния пол той се задоволявал предимно с платонична любов заради невъзможността си да бъде активен в леглото, узна HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Роксана обидена на Софка и Тони Стораро! Не отидоха на сватбата й заради пари (Подробности)

Фолкпевицата Роксана е обидена на колегите си Софи Маринова и Тони Стораро за това, че не са отишли на сватбата й с любимия Александър на 27 юли, узна HotArena.

Най-четени


Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си