Клюки от ноември 14, 2017

Лайфстайл
HotArena

Александра Богданска: Разбира се, че всичко беше цирк и не ми пука за Петканов! (Вижте как точно красавицата разкри истината + СНИМКИ)

Явно зашеметена от сватбата-менте във ВИП Брадър и тлъстия хонорар, който прибра от шоуто, Алекс Богданска не успява да прецени всички свои ходове.

Лайфстайл
HotArena

Тони Найка забива бившата на Гущеров

Тони Найка, който се прочу покрай музикалните клипчета на Валери Божинов, ударно сваля плеймейтката Анджелина Атанасова, видя HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Гери Малкоданска подхвана мащабен бизнес

След като стана ясно, че водещата Гергана Малкоданска мениджира дизайнерски шоурум в центъра на София, напоследък моделката все по-често може да бъде забелязана в един от най-големите молове в столицата, научи HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Тото остана безмълвно гузен пред разкритието на Мегз – мълча пред цяла България!

Сензацията на тазгодишния любовен сезон на VIP Brother, дойде броени часове след финала на шоуто, а главно действащо лице в него е победителят – Тото, който бе разобличен в измама и нарушаване на правилата на формата.

Любопитно
HotArena

„Мисис България – Вселена“ Мари Вачева разби слуховете за пластични операции (СНИМКИ)

Със снимка от ученическите си години, актуалната носителка на титлата ”Мисис България Вселена“ 2017 – Мари Вачева разби слуховете, че се е подлагала на множество пластични операции.

Най-четени


Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си