Клюки от ноември 30, 2017

Лайфстайл
HotArena

Хитът „Шушана” откраднат от израелски композитор! Еврейска сватбарска песен скара Наско Ментата с Милко Калайджиев и Хисарския поп

Наско Ментата, Хисарския поп и Милко Калйджиев претендират за авторство на аранжимента на новия-стар хит „Шушана”,без да имат представа, че той е еврейска сватбена песен, написана още през 60-те години на миналия век от композитора Йозеф Хадара.

Под прицел
HotArena

Мартин Петров ограбен не от банката, а от любовница! Жена му Ралица го зарязала заради аферата

Футболната звезда от близкото минало Мартин Петров, който миналата седмица подаде сигнал до Софийска градска прокуратура, че в „УниКредит Булбанк“ действа организирана престъпна група, която е успяла да открадне 3,8 милиона лева от 13 негови банкови сметки в трезора, е станал жертва на дръзка финансова измама, организирана от собствената му любовница, узна HotArena.

Любопитно
HotArena

Най – заслужената награда! Arte Spa&Park Hotel във Велинград стана официално номер 1 в България

Arte Spa&Park Hotel – Велинград е награден за „Най-добър петзвезден СПА хотел за 2017 година“ в годишните награди на Българската хотелска и ресторантьорска асоциация /БХРА/!

Лайфстайл
HotArena

Мис България се сваля с друг

Въпреки че Тамара Георгиева има сериозна връзка с милионерския наследник Стивън Роуз, носителката на короната реши страстно да пофлиртува с елегантен младеж.

Най-четени


Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си