Клюки от декември 2, 2017

Любопитно
HotArena

Репортерката на „Папараци“ стана най-секси журналистка

Журналистката от вестник „Телеграф“ и светски репортер на предаването „Папараци“ Елизабет Методиева бе избрана за най-секси журналистка по време на годишните награди BG Sexy Award 2017, видя HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Ексклузивни разкрития в HotArena! Павел на Преслава пребил фена й, защото онзи я напсувал грозно! Побоят станал пред погледа на ченгета, те само гледали СЕИР без да се намесят

Преди ден, HotArena публикува разказ на очевидец станала свидетел на побоя, който новият мъж до Преслава – Павел нанесъл на неин фен на концерта по случай 16-годишнината на тв „Планета“, който се проведе в Пловдив в зала „Колодрума“ преди дни.

Лайфстайл
HotArena

Лорд Минчев пусна Гилотината: Влади и Ники Априлови безцеремонно елегантни, Дебора натъкмена не като за черква, Салич – расо или лош дизайнер? + още и снимки

Предлагаме ви нова порция от коментарите на лорд Евгени Минчев за седмичната му рубрика в ”Телеграф”.

Лайфстайл
HotArena

Дебора се скри в Германия след побоя, охрана тръгна по петите й

Певицата Дебора замина за няколко седмици при нейни близки в Германия, след участието й в шоуто БИГ Брадър, за да се съвземе от паник атаките и последвалия побой пред дома й, научи HotArena.

Под прицел
HotArena

Ексклузивно в HotArena! Корупция в Биг Брадър! Гущеров платил 20 бона, за да има държанката му положителен имидж в шоуто?!

Християн Гущеров е платил 20 000 лв на продуцентите на Биг Брадър, за да може гаджето му – една бивша плейметка, да излезе с чист имидж от шоуто.

Най-четени


Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си