Клюки от април 14, 2018

Скандално
HotArena

Оцко се подигра брутално с Лорена

Композиторът и продуцент Йорданчо Василковски – Оцко брутално се подигра не с кого да е, а със собствената си изпълнителка Лорена, разбра HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Окапаха зъбите на Кристина Димитрова заради проблемите на сина й Митко със закона и престъпността (Цери пародонтозата в Израел)

Дуетната половинка на Орлин Горанов – Кристина Димитрова, от миналата есен насам е загубила 8 напълно здрави зъба заради пародонтоза, разбра HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Бременността на Преслава изобщо не й личи! Отново пее в чалготеките (+ Павел я замъкна на палатка, вместо в 5-звезден лукс (СНИМКИ)

Фолкпевицата Преслава продължава да бъде плашещо слаба, макар че е бременна в 6-ия месец, което пък е правдоподобна предпоставка за качване, а не за сваляне на килограми, узна HotArena.

Под прицел
HotArena

ММА „мъжкарят“ Зарко с грозна обида към момиче: Не знам вашите как не са те оставили в дом за сираци, срамуват се от теб! (ФОТО ФАКТ)

Бившето гадже на фолкпевицата ДесиСлава Светлозар Савов до този момент бе считан за джентълмен, а заниманията му с бойни изкуства предполагаха, че има и мъжкарско поведение.

Най-четени


Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си