Клюки от юни 1, 2022

Любопитно
HotArena

XIII издание на ОПЕРА В ЛЕТНИЯ ТЕАТЪР – Варна 2022 със 7 оперни премиери, 5 симфонични концерта, 3 балетни и 2 мюзикълни премиери

Подготвили сме за нашата публика една бляскава Опера в Летния театър с 22 представления от 11 юни до 25 август, които са кулминация сред всички празнични събития в 75-годишния юбилеен сезон на Държавна опера Варна, отбеляза Даниела Димова, директор на Театрално-музикален продуцентски център Варна в началото на пресконференцията за XIII издание на Опера в Летния театър.

Лайфстайл
HotArena

Шеф Силвена Роу подхваща шоу по бельо! Вижте как ще се казва и къде ще го гледаме

Водещата на „Моето звездно парти“ по Би Ти Ви – шеф Силвена Роу, става лице на още едно кулинарно шоу – „Храна и секс“, издаде самата тя в социалниите мрежи.

За жената
HotArena

Цеци Красимирова пак стана модел

Цеци Красимирова, един от най-успешните бг модели за всички времена, се завърна триумфално на сцената, след като повече от 20 години не бе поемала ангажимент свързан с модните среди, видя HotArena.

Лайфстайл
HotArena

Строго конфиденциално! Сватбата на внучката на Симеон Сакскобургготски – без телефони и с декларации за поверителност

Царската сватба на годината е българска – най-голямата от 11-те внуци на Симеон Сакскобургготски Мафалда се омъжи за избраника на сърцето си – финансиста от ливански произход Марк Абуслейман, на абсолютно скрита от хорските очи церемония в Палма де Майорка.

За жената
HotArena

Анита Мейзер се зае да дави новия

Анита Мейзер, която лежа в затвора заради нелепото убийство на мъжа си, избухна с нов любим в басейна, сякаш го дави, видя HotArena.

Най-четени


Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си