Клюки от юли 29, 2022

Лайфстайл
HotArena

Ванко 1 пусна холивудски усмивки на лизинг

Новооткритата дентална клиника V1 Dental Clinic, чийто собственик и мениджър e R&B изпълнителят Ванко1, отвори официално врати едва преди 2 седмица, а вече се налага католидер в този бранш.

Лайфстайл
HotArena

Гришо отряза фенка, която му предложи брак: Взет мъж съм!

Най-добрият български тенисист Григор Димитров направи изненадващо признание в интервю за официалния профил в „Инстаграм” на турнира във Вашингтон, където Гришо ще започне участие в края на следващата седмица.

За жената
HotArena

С 200-300! Анелия си изнесе гардероба на морето

Попфолк фурията Анелия показа колко е надъхана за участието си в Слънчев бряг, като пусна видео, в което се вайка какви тоалети да подбере за изявите си по морските курорти.

Любопитно
HotArena

Калин Врачански: Не съжалявам, че нямам стипендия от САЩ

Можех да взема стипендия за едногодишно обучение в световноизвестния Институт по театър и кино на Лий Страсбърг в САЩ, но тук имам доста ангажименти, които няма как да изоставя, за да продължа образованието си“, споделя Калин Врачански пред България Днес.

За жената
HotArena

Наследничка на бизнеса! Щерката на Шарлопов ще учи в Швейцария

Малката дъщеря на известния хотелиер и един от най-богатите българи Стефан Шарлопов, който си отиде от този свят на 55 години от инфаркт, ще поеме бизнес империята му, след като приключи образованието си, пише България Днес.

Най-четени


Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си