Клюки от април 30, 2023

Под прицел
HotArena

Диджей Дамян се ремонтира от-до в Турция

Диджей Дамян се ремонтира от-до в последните години, видя се преди дни, когато бе излъчено негово интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо в предаването „Събуди се” по Нова тв.

Любопитно
HotArena

Сашо Кадиев кара електричка за 200 бона

Сашо Кадиев предизвиква завист сред редовите служители на Би Ти Ви с високия си стандарт на живот, а последното, с което кара колегите си да ахкат, е новата му кола.

За жената
HotArena

Гала се уреди с дом на аванта

Домът на Гала на брега на Искър не струва няколко милиона лева, каквито бяха първоначалните предположения на колегите и феновете на блондинката.

За жената
HotArena

500 бона хонорар взела Николета

Колосалната сума от 500 000 лева е получила Николета Лозанова, за да се снима заедно с „баджанаците” – Валери Божинов и Ники Михайлов в реклама на една от хазартните къщи у нас преди време.

Лайфстайл
HotArena

Ники Сотиров имал 3 пъти комоцио, кариерата му тръгнала нагоре след посещение на Божи гроб

Над 55 години на театрална сцена, 45 години в киното, повече от 40 роли в родни продукции и още толкова в чужди – горе-долу такава е равносметката на Николай Сотиров, който на 31 май ще празнува 67-мия си рожден ден.

Любопитно
HotArena

Гарелов не може да погребе жена си

Иван Гарелов не може да погребе съпругата си Донка Стамболийска, която почина на Великден в болницата след тежка битка с рака, научи „Уикенд” от колеги на емблематичния водещ на „Панорама”.

Най-четени


Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си