Чоков-младши пръсна 2 бона на Бали за обяд с тайнствена мацка (Любопитни подробности и снимка)

Синът на бившия кмет на Галиче Ценко Чоков – Спас, е на почивка на фаталния Бали, научи HotArena. Младежът заминал за индонезийския остров, чийто вулкан подлуди света, миналия петък и в момента се наслаждава на слънце, лукс и златни пясъци. Спас е в компанията на изкусителна девойка, с която споделят тузарското пътуване.  В същото време Ценко Чоков от няколко месеца е в ареста от края на месец май миналата година. Той е обвинен като ръководител на банда за рекет, лихварство, побоища и палежи.”Спас си има един и същ подход към момичетата. Веднъж-два пъти месечно идва в София, завъртява им главите със скъпи вечери и подаръци (чанти и обувки), а след това ги кани на екзотични пътувания. Сега е действал по същия начин и девойката веднага му се е хванала на въдицата. Спас обича да глези мадамите и затова те се чувстват добре в неговата компания”, разкриха пред ”България днес” хора, запознати с личния му живот.Синът на Ценко Чоков се похвали и с богаташкия си начин на живот. Той публикува касова бележка от обяд или вечеря, на която крайната сума е 1202. Веднага се появиха предположения, че става въпрос за евро, което би означавало, че Спас е хвърлил колосална сума за спагети, гръцка салата, задушен ориз, фрешове от портокал, хляб, крем брюле и вода. Вероятно от почерпката доволна е останала и младата девойка, която споделя почивката на индонезийския остров.Преди време Спас Чоков буквално си беше загубил ума по Малкото коте на Валери Божинов – Бояна Генова (На снимката горе) . Дългокраката блондинка от аматьорския сериал ”София: Ден и нощ” и бивша свалка на Божинката прекара миналата Нова година със сина на екскмета на Галиче, който не си поплюва с пачките. Двамата често бяха засичани по ресторанти и хотели, но вероятно и любовта там в един момент е приключила.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Чоков-младши пръсна 2 бона на Бали за обяд с тайнствена мацка (Любопитни подробности и снимка)”

  1. Браво! Валутата там е индонезийски рупии и проста калкулация с валутен конвертор информира, че прехвалената колосална сметка е на стойност 174,04 лв.

  2. ЕБАХ ТИ ТЪПИЯ ,ВРАЧАНСКИ СЕЛЯНИН!ОРИЗ ,СПАГЕТИ И ХЛЯБ ,С ТОВА СЕ ХРАНИ!СЕЛОТО НЕ МОЖЕ ДА ГО НАПУСНЕ!ГРОЗЕН,ТЪП СЕЛЯНИН КАТО ПРИМАТА БАЩА СИ!

  3. За пореден път скъпи Хотарена, доказвате, че не сте нищо повече от едни големи фантазьори:))
    Преди да пишете, проверете фактите и скролнете архивите си, че доста си противоречите: вярвайте ми, няма как в Сингапур да се платят 1200 евро за гръцка салата и спагети болонезе. :))))
    Тоталът на сметката е около 150- 170 лв.

  4. Кой нормален човек си снима сметката от ресторант, за да се хвали с нея, да не коментирам, че се равнява на 150лв.И сега констатация номер две, даже не въпрос, що за простовата медия отрязва подобна новина, че я и раздува до смехотворни твърдения…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си