Георги Христов вече не прилича на негър, спря солариума

Георги Христов вече не прилича на афроамериканец. Изпълнителят на „Нямам нужда от много приятели“ явно е спрял да ходи на солариум и отново е с естествения бял цвят на кожата си. Припомняме, че повече от година звездата се подвизаваше с доста тъмен тен и приличаше на чернокож. Незнайно по какви причини, но изпълнителят на „Черно и бяло” бе прегорял като препечена филийка от безброй слънчеви бани. Феновете на гей иконата на родната естрада дори се питаха дали не се е разболял от някоя страшна болест, че изглежда така потресаващо. „През последните десетилетия оскотяхме. Забравихме какво е доброта, какво е съчувствие, забравихме да бъдем човечни. Щастието е друго нещо – то не е в парите, въпреки че те наистина дават сигурност за следващия ден“ – сподели преди дни музиканта, докато гостуваше по БНТ.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Георги Христов вече не прилича на негър, спря солариума”

  1. „През последните десетилетия оскотяхме. Забравихме какво е доброта, какво е съчувствие, забравихме да бъдем човечни. Щастието е друго нещо – то не е в парите, въпреки че те наистина дават сигурност за следващия ден“ – сподели преди дни музикантът – има предвид себе си , самодоволния и егоистичен певец .

  2. „През последните десетилетия оскотяхме. Забравихме какво е доброта, какво е съчувствие, забравихме да бъдем човечни. Щастието е друго нещо – то не е в парите, въпреки че те наистина дават сигурност за следващия ден“ – сподели преди дни музикантът – има предвид себе си , самодоволния и егоистичен певец .

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си