Най-младата звезда на фолка Данна: Дядо Коледа, моля те, сложи край на заразата (Снимки)

”От Дядо Коледа искам единствено здраве и да се приключи вече с тази корона!” Това заяви пред ”България Днес” най-малката фолкпевица у нас Данна, която изпраща най-успешната година в кариерата си. 16-годишната певица пусна няколко хита и се превърна в една от най-желаните артистки за гостуване в предавания и заведения.”Тази година я изпращам с много смесени емоции. Като цяло имах много хубави емоции, които бяха свързани със сценичните ми изяви и срещите ми с публиката. Също и приятелства, които се случиха тази година. А приятелите са много важни за мен, те са ми опора и в хубави, и в лоши моменти. Неприятните емоции бяха свързани с пандемията и затварянето вкъщи. Първоначално страхът от вируса, последствията от него, отражението му върху начина ни на живот. Онлайн обучението все пак е някаква алтернатива пред тази да нямаме никакво и да се обявява нулева учебна година. Не е като да си в училище присъствено и да се виждаме със съучениците и учителите ни, но поне продължаваме и се справяме със ситуацията”, разказа от своя гледна точка десетокласничката Данна, която е пълна отличничка.”Ще заложа на песни със силен текст, както и на песни, в които да покажа певческия си талант. Мисля, че до момента не съм показала на какво съм способна. Ще работя по въпроса тази година да направя точно това. Имам какво да покажа по отношение на таланта си и смятам, че е крайно време това да се случи. Ще ви изненадам много скоро, надявам се много приятно. Мечтая си също така и за дует с един изпълнител, но нали това, което желаем, не бива да се споделя, за да може да се сбъдне. Така че засега няма да казвам повече”, добави с усмивка една от най-ярките звезди в новата генерация на попфолка.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

10 thoughts on “Най-младата звезда на фолка Данна: Дядо Коледа, моля те, сложи край на заразата (Снимки)”

  1. Е, и?! Това прави ли го лош човек?! Боби отдавна е пълнолетен, вади си честно хляба и няма нищо общо с тази новина която му отне точки.

  2. Да, прави го лош човек поне по една причина-не беше честен с хората. Първо, заяви че ако спечели, щял да заведе родителите си на почивка, защото не били излизали в чужбина. После каза колко се гордее с тях. И накрая, за капак, обясни , че той не взема парите на родителите си, което е малко тъпо изказване, при положение, че делят едно домакинство.

  3. В България да се родиш циганин е присъда още при зачеване. Нямаш абсолютно никакъв шанс да направиш каквото и да е живота. Нека да приемем, че като малко циганче искаш да ходиш на училище, да учиш и да изучиш занаят или да следваш. Наясякъде обществото ти натяква, че си циганин и за нищо не ставаш, а в къщи родителите ти те занимават с всичко друго, но не и с подготовката ти за нормален живот.
    С Боби е интелигентно, работливо момче. Има късметът, че кожата не му е толкова мургава. Какво искате да каже в национален ефир, майка ми и баща ми са крадливи цигани! Какво е виновен Боби за това, което са неговите родители! Нема вие нямате неща, с които не се гордеете от вашите родители? Да не би да ги рязказвате наляво и на дясно що за стока са? Ай сектир! Писна ми да делим хората на черни и бели. Няма нито само лоши, нито само дибри хора. Прекалено сме сложни, за да ни бутат в категории.

  4. Боби влезе във Фермата да промени мнението на хората за циганите,но само го затвърди.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си