Благой Георгиев работи за пето дете

Благой Георгиев и Златка Райкова станаха родители на сина си Благой-младши преди малко повече от година и вече обмислят второто си общо дете, узна HotArena.Бъдещото бебе ще бъде пето за бившия футболист. Солидната бройка обаче изобщо не го притеснява и той отново е готов да сменя памперси. Златка също иска второ дете, по възможност момиченце. Джийзъса има две деца от бившата гимнастичка Христина Витанова, а през 2016 година рускинята Есмер Омерова също го дари със син. Двамата обаче се разделиха толкова драматично, че към днешна дата тя не му дава да вижда детето, пише Галерия. 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

6 thoughts on “Благой Георгиев работи за пето дете”

  1. Мангалите така правят – правят деца, без да имат възможността да ги издържат. То жена-курва не може да издържа, кво остава за деца… Ех, живот, живот.

  2. Жив и здрав, да си ги прави! 🙂 Да се раждат повече българчета, братята още на по 20 са с по 3 вече.

  3. Нашарен безмозъчен семехвъргач.Нищо друго.От гимнастичка, чалгарка, танцьорка и т.н и накрая проститутка.Падение като футболерската му кариера.

  4. Човечееее, спри се. Това е нонормално безотговорно. Това, че гадния курволяк иска да се реабилитира като жена не е твой проблем. Достатъчно излъска имиджа на насраната проститутка като и направи и едно дете. Аман от миндили, които решиха да са майки. Тая и Гущеровица сега ще се състезават коя е по- майка.

  5. Аман от инфантили и курви без мозъци,но парардират, че са нещо и са навсякъде за пари.Да ги изселят на острова на изкушението да се праскат и да го заселят с домочадие.Руса е , ама си е чиста ромка- млатеше по дискотеките==конкуренцията и я ььь като парацалеса. Много къса памет и къс бедър, но след 50 години може да се реабилитира и да се изкара чиста като светица. И тази и Светлето не ще ги огрее църковен брак- греховете са им още пресни!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си