Ген. Деси лъска имидж със сина на Радев! Георги плътно до мащехата си, докато сестра му Дарина странеше от тях

Десислава Радева е иззела майчинските задължения на първата съпруга на Румен Радев – Гинка, узна HotArena.
 
Президентшата вече се грижи като за собствено дете за сина на държавния глава. Първата дама бе взела под крилото си юношата Георги по време на посещението на папа Франциск миналата неделя.
 
Докато баща му правеше изявление на трибуната, той стоеше плътно до мащехата си, седнали на столчетата, предвидени за официалните гости. На мероприятието беше дошла и сестра му Дарина, която обаче пазеше дистанция от Ген. Деси, писа „Ретро“.
 
Преди самото пристигане на висшия католически духовник пред сградата на „Дондуков 2“ Радева и доведения й син отново бяха рамо до рамо сред множеството. Деси и Георги дискретно си разменяха по няколко думи, а президентшата демонстрираше доброто си настроение с перманентна самодоволна усмивка.
 
Двамата дори бяха съобразили облеклото си и носеха дрехи в почти еднакъв тъмносин тон.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Ген. Деси лъска имидж със сина на Радев! Георги плътно до мащехата си, докато сестра му Дарина странеше от тях”

  1. Добре,че се усетихте и не посмяхте да напишете, че синът на Радев е в добри и близки отношения с мащехата си. Защото на всеки разумен човек, който носи глава на раменете си е ясно, че това е невъзможно. Не конкретно за тях, а по принцип. И моля, да се спрат хората с нисък морал да защитават обратната теза.

  2. Що пък да е невъзможно, хората се разделят, събират се с нови партньори, интелигентните възрастни и деца намират начин да са в добри отношения. Генерала е доста начетен, умен и това че журналята се опитват да очернят жена му, не означава че тя е лоша, просто е жена на човек с много врагове. Та той си е избрал подхождаща му жена.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си