БГ бебе за Бекстрийт бойс

”Бекстрийт Бойс” чакат БГ бебе по Коледа, видя HotArena. Братът  на русокосия Ник Картър – Аарън, който също е певец, очаква бебе от родната сексбомба Мелани Картър. 
  
След редица раздели и скандали двамата обявиха щастливото събитие навръх 8 март, като показаха два теста за бременност – единият от които положителен. ”Мама и татко. Вече виждам промяната у нас. Радвам се да видя как всичко ни се подреди през последните няколко месеца. Обичам те, скъпи”, написа в своя профил в Инстаграм силиконовата мадама под снимка, на която двамката с Аарън позират щастливи. 
Картър пък обяви щастливото събитие с видео, на което показва, че двойката е направила два теста за бременност. Единият е отрицателен, но по обясненията на певеца е направен по-рано, а другият е положителен. ”Бременна си”, казва той на възлюбената си, а коментарите под поста са вече стотици. 
Любовната история на Мелани и Аарън започна в началото на миналата година. Нашенката така завъртя главата на музиканта, че той остави жена си и новороденото им дете. Бурните им взаимоотношения няколко пъти приключваха с раздяла, дори с нощуване в ареста за българката. 
Въпреки всичко от лятото двамата са неразделни. Преместиха се в нов дом, който изпълнителят купи, а имат и няколко кучета домашни любимци. 
В момента Картър не е фокусирал творческата си енергия в музика, оставил я е на заден план, защото е решил да влиза в професионалния бокс, откъдето да вади повече пари, пише Телеграф.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

6 thoughts on “БГ бебе за Бекстрийт бойс”

  1. Той оставил жена и бебе заради нея и тя се надява ,че няма да и се случи същото……наистина не мога да повярвам има ли такива хора с такива надежди? И колко брутално прост ще да си да си мислиш, че можеш да градиш щастие върху чуждото /бебешко/ нещастие……

  2. Две световно неизвестни бръмчалки.Някакъв си Аарън известен покрай брат си,а тази покрай него Не ни занимавайте с глупости.

  3. Към автора на заглавието – Кога Арън Картър е бил част от Backstreet boys? Отг: – Никога! Иначе, радвам се за тях. Тя толкова го преследва, буквално като обсебена от него. Той я оставя, тя него не. И той като че се примири, хаха, така изглежда. Ако е истина, желая и лека бременност, раждане и здраво бебе.

  4. Възможно е и да не е истина. Тя си живее в свой свят, не се съмнявам че иска да е бременна от него, но дали е така сега, само времето ще покаже.

  5. Аз такъв клип с правени тестове за бременност не видях. Само снимки и клипове от Babyshower, който са посетили на друга жена, която е бременна. И точно под този пост пише този текст който се цитира в тази статия. Някой видял ли е тестовете за бременност? Тя веднага щеше да се похвали и да си ги сложи в профила, но няма такива.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си