Цеци Красимирова халюцинира от новата реколта! Трева-гигант побърка метресата на Самоковеца! (Снимки)

Цеци Красимирова, която превърна отглеждането на канабис в свой бизнес е обсебена от новата си реколта, видя HotArena. Бившата на Самоковеца пусна снимки в социалните мрежи, на които се вижда как е гушнала сноп от растението, а под кадърите написа:  „Най-добрият букет за мен“. Зевзеци веднага се заядоха с бизнес дамата: ”Халюцинираш ли? Да не си мислиш, че това е букет от кръчмаря Стефан“, изгаври се неин фен, визирайки новия й любовник – милионер – собственик на клуб в Лондон. Всеизвестен е фактът, че Красимирова, освен да отглежда марихуана е голяма фенка на нейното ползване. Това показва и снимка пак от профила на красавицата, на който тя пафка джоинт пред тузарския си дом в Барселона. Преди дни HotArena писа, че Цеци отглежда в двора си сорт,  достигащ метър височина. Това се дължи на нов продукт, който влияе благотворно на тревата. Цеци се е заела със задачата да създаде стройна мрежа от контакти и клиенти, на които да предлага това ”чудо”, без да се налага да има плантации за отглеждане на марихуана.Красимирова лично започнала да градинарства, за да следи как се развива едно растение с чудодейната смес за супер растеж, когато е поливано редовно с нея. В двора на дома си посадила доста храсти и с тяхна помощ отбелязвала прогреса на продукта и неговите качества, а някои стигали до метър височина. Вероятно ”букетът” на снимката е от новата реколтата!

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Цеци Красимирова халюцинира от новата реколта! Трева-гигант побърка метресата на Самоковеца! (Снимки)”

  1. Да я питам аз Цецка,толкова ли ще е доволна и щастлива ,ако дъщеря и започне да пуши това чудо на природата и се снима редовно с такива гигантски букети,а!!!

  2. Стига бе…стига с тоя вмирисан парцал ни занимавахте през 2 дни.Нали я видях и на живо.Грозна е,груба е..с гадни мъжки пръсти.Тулуп.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си