Марта Вачкова изригна: НЕ вярвам на Слави Трифонов! (Вижте какво още каза)

„Не вярвам и дума на Слави Трифонов. Като цяло в политиците не вярвам, нямам светъл пример и това е много тъжно. От известно време обаче и на хората много не вярвам”, обяви актрисата Марта Вачкова, отговаряйки на въпрос на фенове в нета.
 
Марта приключи снимките в последния сезон на „Откраднат живот“ само преди дни.
 
„Само като си помисля, че го няма, и сякаш не мога да се разделя със сестра Жекова, тя е част от мен. В продължение на пет години аз живеех живота й. Не знам дали това няма окаже последната ми работа. Обичах да чета сценарии, да си уча репликите, но пък и сега чакам да дойде топлото време, за да си отида в село Бойковец в Етрополския балкан на вилата. Там се раждам отново”, допълва Вачкова.
 
Покрай пандемията любимата актриса на хората чете повече и прекарва време само с любимите си хора. „Намалявам броя на хората, с които общувам, и чакам да преминат нещата. Иначе извън сериала играя в Плевенския театър в „Рейс” на Станислав Стратиев и в „Секскомедия в лятна нощ” по Уди Алън с прекрасни колеги, но сега няма постановки”, тъжна е Марта.
 
В главата на актрисата напоследък най-често е покойният й баща Григор Вачков. Догодина се навършват 90 години от рождението му, пише „България Днес“.
 
„Постоянно се допитвам до него как би реагирал, какво би направил и казал. Той е моят коректив. Щом ми се случи нещо хубаво, знам, че той се е погрижил за мен и постоянно му благодаря. Днес той би бил много притеснен от тая материална лудост, която ни е обхванала. Всички игри биха го отвращавали и в политиката, и в лицемерието между хората. Аз цял живот ще бъда в неговата божествена сянка. Сянка обаче не в която не се виждаш, а в която си на хладина, едно спокойствие, сигурност, любов. Всичко това той ми го е дал, както и майка ми. Щастлив човек съм”, споделя Марта Вачкова.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Марта Вачкова изригна: НЕ вярвам на Слави Трифонов! (Вижте какво още каза)”

  1. Ето как нагледно и прилежно могат да се интерпретира нормален диалог с последователи в соц. мрежи ,за да се опитат писарушките да заформят интрига!!!
    Това,че тя не харесва някой/ в случая Слави Трифонов/ е поднесено като главна тема .Очаква се почитателите на Слави да анатемосат Вачкова.
    Не ми е любимец Слави,нито Вачкова може да ме впечатли с нещо.но моля писарушки не ротирайте думи,изрази на хора,казани от тях без умисъл или като грешка в изсказа само за да ви платят някой лев.Имайте достойнство!!!
    То няма цена!!

  2. Еми че кой вярва на Слави? Има ли някой, който рално да си мисли, че един вече изхабен и доста зле за възрастта си изглеждащ шоумен ще промени нещо? Слави закъсня с 15 години, нагуши се с БТВ-то, което уж не му даваше свобода, а телевизията му явно не генерира печалба, след като искаше от народа пари. Сега пък твърди, че след изборите ще вземе само един лев на глас, а не законовите осем лева. И сега се пита в задачата, от къде Слави получава пари или по-точно кой стои зад него?

  3. Тая тъпа некадърна и нагла пача ВАЧКОВА… първо никой не я пита второ ако не беше щерка на Григор Вачков и не я пробутваше Ламбо да се снима за да не умре от глад няма право да гъкне камо ли да изказва мнение. Млък пача тъпа и си махни грозната мутра от нета

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си