Ваната – любима снимачна площадка на бг звездите (Кой какви ги върши, горещи снимки)

Ваната се оказа една от любимите снимачни площадки за редица родни звезди.Последна с кадър от там се похвали фолкдивата Емилия. Нейният пост не натрапва еротика, а по-скоро романтика и класа, отбелязва „Телеграф“. На фотосите певицата пие шампанско за 170 лв. в комбинация със свежи ягоди, а богата пяна прикрива голите извивка на брюнетката. До ваната я чака кърпа с името на фамилията й с нежна червена бродерия.Миналата година фолк певицата Камелия също се пусна гола от ваната. Кадърът бе анонс за последната песен на фурията „Не те забравих“. За пореден път певицата доказа, че е една от най-сексапилните жени у нас,  а пък от коментарите под палавия фотос стана ясно, че феновете на фолка я определят като се секссимвола на жанра.Азис също се разголва няколко пъти във ваната. Най-провокативните снимки бяха бяха тези с фотографа Георги Малев. Година по-късно певецът се пусна и сам, пак облян в пяна.Галена най-често е свързана с ваната, след като в началото на кариерата й изтече порно клип, в който певицата се отдава на интимни ласки в банята. Сузанита също последва ветеранките за фотосесия от ваната и в типичния си стил  показа значително повече плът от своите колежки. Снимки от банята са любими на Райна и Андреа.В началото на март плеймейтката Джулиана Гани подходи с въображение към снимките си от подобен характер. Тя показа задните си части в открита вана в Доминикана.Елена Кучкова изненада също с нестандартна интерпретация на сексапилната тенденция. Тя сподели колаж от кадри как артистично лежи във вана пълна с грозде.С много силна романтична нотка тв водещата Гала също лъсна в банята. На снимката блондинката пийва чаша розе, а пяната прикрива голите й формите. Кадърът е специален, тъй като във ваната се намира и половинката й Стефан. Тъй като крушата не пада по-далеч от дървото, дъщерята на Гала – Мари Будева също знае как да зарадва мъжете. Тя се пусна с поредица провокативни снимки от банята. Нина Добрев позира на черно бял фотос във ваната. Звездата показа как релаксира по време на пандемията от коронавирус.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Ваната – любима снимачна площадка на бг звездите (Кой какви ги върши, горещи снимки)”

  1. никЛозета

    пълни аматьори…Галена,ехеее преди колко години им показа жената!!! Всичко им показа..

  2. Малка е разликата м/у красиво и пошло.
    И малката загадка е в пъти по интересна от това,което е явно.
    Всеобщото желание на хора/ по някаква причина популярни/да се снимат в бани,спални,разголени,голи,изплезени,одупени показва колко несигурен,ограничен интелектуално,самовлюбен може да бъде човек.
    Ако се покажеш във ваната с пяна какво послание изпращаш????
    Сексуално ще е то,изпратено към хора,които ще те гледат,ще си фантазират оргии да не коментирам цинизмите.
    И за съжаление дори и да имаш IQ в N проекция ще изглеждаш евтино.Колко трудно може да бъде когато имаш мозък ,но използваш само две гънки от него!!!
    Една за равновесие и една за да ядеш!!

  3. А ГАЛЕНА СИ РАЗБИВАШЕ ПУТКАТА ОТ ЧУКАНЕ С ДАНИ ВЪВ ВАНАТА. И КАКВИ СВИРКИ МУ ПРАВЕШЕ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си