Ексклузивен сигнал до HotArena: Енджи, спри да ни правиш на глупаци – признай, че си на 38! (Сензационни разкрития + фото факти)

Читателски сигналНаблюдателен фен на HotArena ни изпрати гневно писмо, в което обосновано с факти, разкрива истинската възраст на диетоложката Енджи Касабие. Красавицата, която в момента се вихри в Къщата на „ВИП Брадър“ сама се оплита в собствените си лъжи, става ясно от сигнала, който ви предлагаме без редакторка намеса.”Оказва се, че Енджи Касабие не е нито на 25, нито на 29 години, каквито възрастови граници чухме да се споменават във ”ВИП Брадър”. Още през 2010г., тя е заявила, регистрирайки се в сайта ”Wayn.com”, че е на 31г. Сега, седем години по-късно, твърденията й, че е на 25 или 29, звучат смешно. Да, тя изглежда много добре за годините си, но в никакъв случай на по-малко от 35. Много дами предпочитат възрастта им да не става достояние на околните, и съответно не я коментират. Енджи Касабие явно я коментира и то съвсем различно в течение на седем години. Ако през 2010 Г. тя е била на 31, както сама е заявила, видно от снимките, приложени по-долу, то сега тя е на 38г. Въпросът е защо сега се представя като двадесет и няколко годишна? Ами, отговорът е много прост – съпругът й е на 30!! Във въпросния сайт, тя е публикувала снимки с черна коса, под които снимки коментарите са от 2010г. Една от тях е и профилната й снимка. Така, че възрастта 38 години, е минималната й реална възраст. Няма лошо, че е на толкова. Просто не искаме да ни прави на глупаци”, пише в писмото си възмутения ни читател.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

10 thoughts on “Ексклузивен сигнал до HotArena: Енджи, спри да ни правиш на глупаци – признай, че си на 38! (Сензационни разкрития + фото факти)”

  1. Енджи няма как да е висшист на такава ранна възраст,освен ако специалността си не е взела в средното образование или е карала някакъв курс за специалност в рамките на година например.Също няма как да е толкова млада,защото доста отдавна се появи като име в БГ.

  2. Всички чужденци живеещи в България лъжат за годините си, Наталия Кобилкина също лъже доста грубо.

  3. Тя се изкара по-малка от мен. Гледала съм я при Слави. Тогава да съм била на 12-13 г. Няма как да е на моите години сега. Проста математика.

  4. И какво значение има на колко години е? Аз наистина не проумявам как е възможно хората да се вълнуват от подобни глупости?! Все едно вие ще живеете нейния живот.

  5. И аз се изумих много какви 25 години разправя! ОТ КОИ ГОДИНИ още беше, когато стана популярна край Азис. Кой ще я вземе насериозно като диетолог, ако е била на 18-20 години? Пък тя още тогава си беше измислила някаква биография вече, че била пробила в Холивуд, че вече беше постигнала какви ли не клиенти.. Е кога го е извървяла целия този път? Когато е била на 14 ли е започнала? А и честно казано не изглежда на 25. Изглежда като един куп други жени, пристрастени към пластичната хирургия с еднакви лица.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си