Пазете се: Двойка корейски последователки на Сафо запалиха Варна – ръмжат, крещят и крадат в чест на Прайда!

Днес на Трета буна във Варна бяха забелязани корейски лесбийски с огнен характер и детски играчки. Тяхното поведение внесе особен смут в градското население. Крайморската общност е в пълен потрес от наглостта им!Лесбийките активно са ръмжали на минувачи в чест на Прайда. Носят се и слухове, че играчките с които ги виждаме на снимката, са откраднати от децата на ”Стрейтове, които трябва да умрат”, както са нарекли много хора на плажната алея днеска. Много хора докладват, че също са крещели на хора къпещи се в морето. Въпросните лесбийки са известни като Рюджин и Йеджи и за нашия потрес са много популярни в Корея. Как такова поведение е одобрявано в тази държава още е извън предела на разбиране на екипа ни.Проблемната двойка е на път да бъде обявена за държавна заплаха, така че варненци внимавайте, да не бъдете нападнати от диви лесбийки, докато си слагате слънцезащитния крем на плажа. Пазете се!

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

15 thoughts on “Пазете се: Двойка корейски последователки на Сафо запалиха Варна – ръмжат, крещят и крадат в чест на Прайда!”

  1. Анонимен

    Радвам се, че и вие съпортвате ITZY, обаче новината Ви звучи по-фалшиво и от Бионсе на еднорог.

  2. ITZY in my heart

    Хора, проверявайте си новините и не публикувайте фалшиви такива. Има хора които са запознати с КПОП културата, но останалите вярват, може би на всичко.

  3. Де да бях във Варна и Рюджин и Йеджи от ITZY да ме ръмжат и да ми крадат играчките.

  4. Няма такава преса

    В тази държава – КОРЕЯ, НЕ се одобрява подобно поведение. Извън моя предел на разбиране е как вашия екип публикува (или си съчинява) неверни новини, които са чиста дефамация на една цяла държава и отделни личности. Надявам се никой да не вярва на това, което пишете, защото ако е така показва колко много българина не различава реалност от измислица.

  5. Просто още един заблуден читател

    Не знам как си подбирате екипа, но съм сигурен, че не е с тест за правопис. Забелязваме колко сте добри в свободните съчинения. Аз не съм запознат с КПОП културата, но щом има такива коментари, явно има грешка. Happy pride month!

  6. Може ли поне веднъж да не се излагаме пред чужденците? С такава преса, като Вас явно не. Силно се надявам никой от въпросната държава, да не види тази новина, защото мен лично ме е срам. Жълтата преса в България просто съсипва имиджа както на родните ни звезди, така и на чуждестранните.

  7. Аз – уча си в стаята.
    Майка ми – Знаеш ли какво правят твоите корейки във Варна?
    Така се запознах с тази налудничава статия. Когато видях снимката бях учудена, но когато я и прочетох останах без думи. Чудех се дали да се смея или да се отчаям още повече от българската преса. Моля проверявайте източниците си или поне на си съчинявате толкова фантазии истории.
    За творчество – 6
    За етика – 2

  8. V dubai sega e 50 gradusa

    Koi hodi v dubai sega kato e lqto i mega zverska jega … v momenta e 50 gr tam .. i maskite sa zadaljitelni i navan xaxxaa . I e nai evtino no pak malko hora hodat xaxax

  9. Samo che dubai ne e destinaciq za bogati a hodat vsqkakvi hora poneje e dostapno za vseki.. ima evtini poleti i evtini ekskurzii do tam za po 700 lv i veche pochti nqma chovek deto da ne e bil

  10. Това не са балкански ритми,а цигански които са си ориенталски та няма какво да свикват арабите.А и там са се нагледали на всякакви простотии и само парите които прибират от простаците и проститутките са важни за тях.

  11. Прочетете стихотворението на Радой Ралин Простакът,точно за такива се отнася-чалгаропитеци и политикани и техните отрочета.

  12. Мамини гъзове, с крадени пари се прават бабайти ,ако е по време на 90 години ше го пишат безследно изчезнал тоя харпун

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си