Малката Тюркмен събира тен на Ривиерата (Снимки)

Шоколадов тен събира на Италианската ривиера Адриана Тюркмен! Малката щерка на покойния митичен бос Фатик се припича край бреговете на Портофино в района на Лигурия. Известната наследница признава в социалните мрежи, че е на ваканционна вълна, откъснала се е от ежедневието и не иска никой да я безпокои, писа ”България Днес”.Ади работи като брокерка на луксозни имоти. Тя публикува горещи снимки на дългите си крака и загорялото си тяло от един от най-скъпите плажове в Италия – Форте дей Марми. Почивката красавицата уплътнява с каране на велосипед по бански и прозрачна рокля.
 

Наследницата кара колело по бански и прозрачна рокля

 
Малката Тюркмен снима романтичния залив на рибарското градче, което напоследък привлича много туристи и ВИП персони, както и горди притежатели на яхти. Освен това не пропуска да яде местните специалитети и вкусни ястия.
 

С шоколадов загар се е сдобила Ади по време на почивката си

 
Само преди няколко седмици дъщерите на Фатик се завърнаха от пътешествие в Турция и Гърция. Те използват всяка възможност за нови приключения и обикалят света.
 

Каката Александра обикаля баровете на юг от Созопол

 
Докато Адриана е на Ривиерата, кака й избира родното Черноморие. По-голямата от сестрите – Александра, се установява на юг от Созопол. Там обикаля популярните сред звездите плажни барове, където купоните започват от сутринта, а за музиката се грижат известни диджеи.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си