Мис България се омъжи в САЩ (Ще има сватба и в България Снимки)

Мис България Свят 2016 Галина Михайлова пристана на един от най-успешните българи с компании в Щатите Гайдар Магдануров, научи HotArena.Преди дни е била сватбата на красавицата в Бостън, като на нея присъствали най-близките хора на двойката. „Сватба ще има и в София“, сподели Галина. 36-годишният Гайдар Магдануров е шеф на една от най-известните фирми за киберсигурност в света, бивш химик, завършил Московски университет за надарени деца.
 Двамата се запознават в работата на миската преди 2 години. Гайдар има  предишен брак. Когато Галина заминала за Щатите в началото били само приятели, но всичко се получило от раз, и сега Галя е много щастлива.
 Михайлова дълги години е професионален състезател по тенис. Една от най-добрите й  приятелки е нашата звезда Цвети Пиронкова, на която кумува на сватбата. Същата година в която бе избрана да представя страната ни на Мис България Свят братът на Галя – Калоян Михайлов, който също бе професионален състезател по тенис се класира за конкурса Мистър Свят, пише „България Днес“.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си