Диляна Попова – секссимвол?! Тази снимка показва съвсем друго!

Диляна Попова се води за секссимвол, но едва ли мъжете ще я приемат така, ако я видят без грим. Оказа се, че актрисата изглежда като всяка втора жена у нас, когато не е намазана с грим и няма прическа, видя HotArena.Папараци на ”България Днес” забелязаха Попова, преди да отиде да се разкраси в един от най-елитните салони в столицата. Облечена неглиже с бяла широка тениска и дънки с навити крачоли, актрисата бързо излезе от дома си и се насочи към колата си. За да се прикрие още повече, Диляна бе сложила и тъмни очила. Попова бе хванала косата си, а бретонът й бе разделен. Външният й вид бе доста семпъл и хората около нея дори не я загледаха, както се случва по принцип.През цялото време Диляна бе със слушалки в ушите. Използва ги, за да говори по телефона. Разговорът на Попова бе доста дълъг и напрегнат, като тя го продължи, дори и докато шофира. Впечатление направи, че тя говори със слушалки и спазва закона.След като пристигна в салона, манекенката актриса набързо влезе в него и остана там няколко часа. Все пак Диляна трябва да се приведе във вид, в който хората са свикнали да я виждат. Освен това актрисата има доста участия напоследък. Тя ще играе в мюзикъла ”Оркестър без име”, а отскоро започна и снимка по филма ”Революция Х”.По време на разходката си Диляна бе без най-любимия си човек – Борил. Попова използва всеки удобен момент, когато малкият е на детска градина, за да върши задълженията си. След като го забере, тя прекарва цялото си време с него и не се отделя от Борил.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Диляна Попова – секссимвол?! Тази снимка показва съвсем друго!”

  1. Злобни завистници!!

    Тази статия я е писал или някой гей или злобна грозна женица…..само може да си мечтаете да изглеждате като Диляна !!!

  2. Външността и не ме вълнува, но от кога я представят за актриса? Според мен актьорската и игра е на много ниско ниво.

  3. Всяка куха манекенка вече става за актриса! Такава е тежката БГ реалност.. Особено ако е преспала с повечето богати дебелаци…става звезда за нула време.

  4. Тази винаги е гнусна размъкнати все нещо по нея виси прост селски боклук вече дърт по скоро прилича на жаба сасухрена

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си