Изгоря бюстът на Радост Тодорова (Мечката води Мис Национален отбор в Аркутино)

Гърдите на Мис Национален отбор по футбол Радост Тодорова изгоряха! Чаровната врачанка явно бе забравила плажното масло със себе си. Самата тя показа снимки с бюст, червен като варен рак. От няколко дни тя почива по родното Черноморие заедно с капитана на националния отбор по футбол Георги Костадинов. Мечката, както е прякорът му, се прибра в България за лятната си ваканция.
 
Миналата седмица той изведе с капитанската лента своя тим „Арсенал“ (Тула) в последната контрола на австрийска земя. След загубата с 0:1 от „Виктория“ (Пилзен) Жоро веднага хвана самолета и се прибра в родния Царево. Той никога не забравя корените си и своето семейство, затова обича да се връща там всяко лято. Футболистът взе Радост със себе си, а двамата често са забелязвани на защитения от строителство плаж „Аркутино“. Той е част от резервата „Ропотамо“.
 
„Усмивки, слънце и вълни (и много любов) на всеки пожелавам повече такива дни, написа Мис футбол в социалните мрежи. Въпреки ледените коктейли, които тя пие през деня, вероятно се е наложило вечерта мечката да я намаже с кисело мляко заради силния загар на кожата й. Двамата се сгодиха миналата Коледа, като Георги й предложи пред Болшой театър в руската столица Москва”, пише „България Днес“.
 
„Сега трябва да се насладим на годежа и ще дойде време и за сватбата, сподели неотдавна Жоро. „Въобще не бързам да се женим, на мен си ми е хубаво“, добавя хубавицата. Двамата се шегyват, че ще има спорове за това къде да се проведе сватбата – в Царево или във Враца.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си