Неотразими и секси на плажа – модни предложения за бански през това лято

Всички жени искат да са красиви , неотразими и впечатляващи. Особено на плажа. А за това не е нужно особено много. Първо – да се погрижим за фигурата, понаедряла есента и зимата. И второ – да се запознаем с модните предложения на дизайнерите и да намерим своя модел. И не само един. Поне два бански трябва да има в плажния гардероб на всяка жена.
И така. Най -напред да зарадваме почитателките на ретро стила. Остават си модни ретро банските. Даже и по-пищните дами могат да се възползват от такива модели, които чрез своята женствена кройка визуално правят силуета по-строен, подчертават извивките на тялото, правят визията по-млада и привлекателна. За ретро модата ни напомнят бански на точки, на райета, с къдри и волани. А банските с камъни и пайети губят своите позиции за идващото лято.
Може да се спрете и на бански в две части с бикини с висока талия. Или аналогичен модел с колан, в духа на седемдесетте години. Тогава не забравяйте да допълните със стилни аксесоари като широкопола шапка и очила. Актуални са комплектите с прозрачни елементи и разрези. Например, монокини, фигурално изрязани отпред или отстрани.
Пробвайте бански в стил бандо, за да прикриете проблемните зони. Обемни и сочни принтове на плодове и ярки цветя създават игриво настроение.
Ако не ви липсва смелост, може да си набавите бански в стил бельо, с къдри и секси декори. Танкини, състоящи се от топ и плитки бикини, ще ви позволят да изглеждате ултрамодерно. Още повече, че на мода са плитките бикини и топ, допълнен с летящи ръкави.
Относно цветовете и щампите, то фаворити на сезона, освен бяло и черно, са наситено жълто, етнически мотиви, обемни рисунки на цветя, синьо и наситено зелен цвят. Не забравяйте и морската тематика – бански на райета. Стилно ще изглеждате в красиви бански в ярки цветове, в едноцветни модели, в бански с необичайни принтове.
Избирайки бански за лятото на 2021,разчитайте на своя вкус и усет, съобразете ги с типа на фигурата си и ще можете да изглеждате разкошно на плажа. Не забравяйте да допълните образа с ярки аксесоари. Дизайнерите съветват да не ги съчетавате с банския. Те трябва да са ярки и запомнящи се. Но не забравяйте, че избирайки бански за предстоящия летен сезон, не е задължително да се спрете на модерни варианти. Главното е вашия бански да ляга чудесно на фигурата ви, да подчертава красотите на вашия силует, както и да е удобен за ползване и да ви осигурява комфорт. Независимо дали ще изберете цял бански или модел от две части, танкини или монокини, красив бански с бикини или шорти, главното е да се чувствате и да изглеждате добре.
Мили дами, лятото настъпва неотклонно. Времето само ще се погрижи за обновяване на плажния ви гардероб, за да се чувствате уверени на морския бряг. Още през зимата водещите модни къщи са определили новите плажни модни тенденции. Ако държите да ги следвате, запознайте се с тях и направете своя правилен и информиран избор. Разбира се, дамският плажен гардероб не се състои само от един бански. Хармоничната визия се формира от множество детайли – от обувките, до аксесоарите.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си