Честито! Петя Буюклиева вдигна сватба

Петя Буюклиева официално стана свекърва, след като ожени сина си Тони за любовта на живота му, албанката Еги Бендо, видя HotArena. Церемонията се състоя в Катедралния храм-паметник ”Успение Богородично” във Варна, а на щастливото събитие присъстваха най-близките приятели и роднини на младоженците. Тони и Еги се запознават още като студенти в Бремен. Те се сгодиха преди повече от две години в София. Синът на култовата певица подари на любимата си пръстен от бяло злато с диамант, направен по поръчка. Младото семейство живее от години в Цюрих, Швейцария, където Тони учи и работи, пише Телеграф.
Пищното празненство, което бе уважено и лично от кмета на града, продължи в ”Св. Св. Константин и Елена”, в зала ”Романс” на хотел ”Астор Гардън”, където не само гостите, но и всички останали останали впечатлени от организацията и голямата любов на младото семейство.
Първи снимки в социалните мрежи от щастливото събитие качи журналистът Пламен Тотев, който е и автор на текста на песента на Петя Буюклиева ”Дай ми лято”.
”Това дете, което изписахме от родилния дом преди 27 години, днес прави сватба. Тони и Еги да летят заедно към мечтите си!”, пише над сватбените кадри.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си