Ексклузивно! Мария представи ултра предизвикателни кадри от новия си клип! Гласи нова песен от Криско (Горещи фотоси в галерия)

Най-колоритната участничка във ”ВИП Брадър” 2017, представителката на модерния поп фолк – Мария, е заснела видео към най-новата си песен, която отново е дело на Криско, узна HotArena.Преди няколко месеца топ изпълнителката на ”Пайнер” представи първия си съвместен проект с Кристиян Талев, както е истинското име на хитмейкъра. ”Червеният картон” беше едно различно музикало предложение за меломаните, като миньончето даде сериозна заявка още преди това, че харесва и други стилове и смята занапред смело да експериментира с тях.И в новото парче Криско се явява като композитор и текстописец. То носи заглавието ”Всичко забранено”, а към аудио продукцията е заснето и видео, чиято режисура Мария за първи път доверява на Bashmotion и със сигурност няма да съжалява. Георги Малев се е погрижил да щракне снимачния процес и е успял да улови доста горещ кадър на брюнетката. Тя позира по кожен минижуп, който е толкова къс, че значителна част от секси задните части на певицата е на показ. На другата снимка пък е прикрила пищния си бюст с оскъдно дантелено бельо.Зад грима на Мария стои Кирил Чалъков, отговорни за косата й са Фифи и Петя Цветкова, маникюрът и педикюрът е на Краси Димитрова, а стайлингът е подбран от Стоян Стоянски. Балет ”Fame” също разпръсква чар, красота и сексапил в клипа към ”Всичко забранено”.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

10 thoughts on “Ексклузивно! Мария представи ултра предизвикателни кадри от новия си клип! Гласи нова песен от Криско (Горещи фотоси в галерия)”

  1. Браво Марооо не си трии ръцете с примери свързани с дъщеря ти! И тук ли и даваш пример да си показва гъза и циците???!!! Дъно

  2. Най-зле представилата се певица в Брадъра досега.Срам за музикалната компания ,в която е.

  3. Дамата на поп фолка и от Къщата Големия Брадър представи достойно задните си части .Според много от статиите посветени на Мария и нейния клип тя показва в ново видео стегнато барабанче гордо без да се притеснява за малката Марая и без да моли Брадъра за бялата си чантичка с пачки банкноти. А с подигравките по адрес на щедростта на бившия Хриси тя даде пример на дъщеря си , на много момичета и млади жени как да харчат паричките на богаташки синчета . Изобщо дама със стил и претенции !

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си