Аделина Солтарийска наду бюста, дразни Борко с разходки по котешката пътечка (Вижте как събра погледите)

След слуховете за развод с Борис Солтарийски, Аделина се върна към моделството по-красива от всякога, разбра HotArena.Красивата съпруга на певеца от ”Ку-Ку Бенд” направи триумфално завръщане на модния подиум на ревюто на Златка Райкова този месец. Аделина демонстрира по-перфектна от всякога визия и остави с отворена уста мъжете в публиката. Както винаги, обаче, тя не се поддаде на лековерни флитрове, а предпочете компанията на останалите дами.Впечатление на всички направи, че освен тънка снага, госпожа Солтарийска разходи по котешката пътечка и доста напращял бюст. Красавицата никога не е страдала от комплекси заради гърдите си, защото винаги са били апетитни. Но след като ги показа по-щедро стана ясно, че чашката на сутиена й драстично се е увеличила. Аделина не желае да коментира дали е легнала под ножа за ударна доза силикон в пазвата, но и сякаш янма съмнение, че това се е случило.Явно танцьорката е имала нужда не толкова да надуе бюста си, колкото самочувствието. Въпреки че винаги е събирала погледите и се е радвала на много ухажори, със сигурност са й повлияли слуховете за изневери на мъжа й. В последните месеци постоянно се мълчи, че с Борис са пред развод заради безкрайните му участия и задявки с красиви фенки, пише ”България днес”.Нагледни доказателства няма, но фактът, че Аделина и дъщеря им Ема заминаха сами за Дубай, май говори доста. Въпреки красотата си, госпожа Солтарийска се оказа доста ревнива и надали би простила кръшване от правия път на моногамията на мъжа си. А за да го накара да беснее какво май е на път да изпусне, тя е решила да се тунингова. Е, определено ще псотигне целта си, а и надали дълго ще остане сама!

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Аделина Солтарийска наду бюста, дразни Борко с разходки по котешката пътечка (Вижте как събра погледите)”

  1. Всичките са правени по калъп, еднакви дебели устни, силиконови цици, коса, маниери…с една дума кифли…сега изгелждат добре но след 20, 30 години …едва ли…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си