Папи Ханс хлътнал по Сара, защото му приличала на Скарлет Йохансон (Ето какво разказа за връзката си)

Поетът и певец Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, от година е хлътнал до уши по гаджето си – актрисата и модел Сара Драгулева. Влюбва се в нея, защото много му прилича на идеалната жена за него – холивудската актриса Скарлет Йохансон.
 
„Сара е моята Скарлет Йохансон. Приятелката ми е една от най-красивите жени в България“, признава певецът, който се запознава с нея в социалните мрежи, като пръв й пише съобщение. После се виждат на живо, разхождат се в планината и изпълнителят преценява, че двамата много си подхождат. „Тя е най-талантливата актриса, която познавам и е следващото голямо име на сцената!“, хвали Трендафилов любимата си. Допълва, че не може да бъде с жена, която не се интересува от изкуство, защото едва ли би разбрала неговия свят.
 
За красавицата се знае, че е артистична също като Папи и има разнородни интереси. Тя е модел на „Ивет фешън“, участвала е в много фотосесии и реклами, паралелно с това се пробва и като актриса. Тя има второстепенна роля в сериала „Братя“. Блондинката е завършила фотография и понякога застава зад обектива. Тя се снима и в новия клип на Папи „Моряк“. Така той за първи път я показа публично. Досега избягва да афишира любимата си, пази си я като скрит коз, защото само си е патил от досегашните си публични връзки, пише „Галерия“.
 
Певецът обаче вече има увереността, че любовта им ще издържи на това напрежение и интерес от външни хора. Той вече й е посветил няколко песни, като първата е „Стой си вкъщи“. А най-любопитното е, че в клипа към парчето участва бившето му гадже певицата Дара, и оттогава у почитателите се появяват догадки, че двамата все още имат интимни отношения.
 
Година по-късно обаче Трендафилов разкри, че тази песен всъщност е посветена на сегашната му любима. Въпреки че и двамата са заобиколени от много фенове и участват в еротични сцени, между тях няма ревност, а само доверие, защото са сигурни в себе си.
 
„Тя е актриса и на мен ми е ясно, че ще целува други хора във филмите и на сцена. А тя знае, че около мен ще има фенки. Ако някой ме ревнува, това не ме прави по-малко заобиколен от жени“, казва изпълнителят.
 
Въпреки че е лудо влюбен в Сара обаче, той е категоричен, че няма й предложи брак. Неговите разбирания са, че това е остарял обичай, вид договор, в който не вярва. Би направил сватба само заради купона.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Папи Ханс хлътнал по Сара, защото му приличала на Скарлет Йохансон (Ето какво разказа за връзката си)”

  1. Сара бива, ама тоя е толкова противен! …Направо се чудя какво прави това хубаво момиче с него???

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си