ДесиСлава и младото й гадже кръстиха сина си

ДесиСлава и Благой Найденов кръстиха сина си Борис, научи HotArena.На кръщенето присъстваха най-близките приятелки на Десислава, които не са от гилдията, но заради ковид мерките, партито беше с ограничен брой посетители. За тържеството разкри бащата на детето боксьорът Благой Найденов, който качи кадри от купона след самото кръщение. От тях ясно личи, че Малката Кобра и ДесиСлава са заедно и по-влюбени от всякога. Злите езици твърдяха, че в отношенията им е настъпил разрив и двойката е разделена. Оказва се, че в това няма грам истина. На купона присъства и големияt син на Десислава – Майки. 20-годишният наследник на певицата доведе приятелката си на кръщенето на братчето си, писа България Днес.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

11 thoughts on “ДесиСлава и младото й гадже кръстиха сина си”

  1. Хаха пълни глупости, препродава. Като са от каталог ,не значи ,че са негови.

  2. Чакат второ дете а живеят в апартамент от 68 квадрата! Егати и мултимилионера!

  3. Да започнем с това, че малоумниците от хотарена не знаят какво е да си мултимилионер. Драги олигофрени, мултимилионер е човек, който има състояние от много милиони, като изразът се използва за хора, които имат няколкостотин милиона, но все още не са милиардери. Този младеж, така като го гледам не се е запътил натам, така че поокротете топката, че ставате от смешни – жалки…

  4. Тази изкорубена къдрева неприятница за каква красавица я имате не е ясно, но май е забравила, че този човек има и друго дете и сугурно не е щастливо баща му да се прави на палячо в излишни реклами с второто. Не е истина някои мишоци как оглупяват.

  5. Явно морала и на двамата не достига за да се усетят, че демонстрирайки това нараняват едно дете. За какво го правят?! f

  6. Много се зарадвах за Десислава като ги видях заедно. Дано да са много щастливи

  7. KAKVI SA TEZI GOLEMI USTA, KAKVO E TOVA CHUDO! TAIA NA TRIMA MOJE DA PRAVI SVIRKI EDNOVREMENNO. SIGURNO TOVA I E SPETSIALITETA. NIAMA SHTO DA IA VZEME MILIONER, RAZPORETINATA.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си