Лили онемя седмица преди първия си концерт от турнето

Примата на родната музикална сцена Лили Иванова е минал на строга диета седмица преди началото на турнето си, научи HotArena. Тя приема само мед и вода, веднъж на ден се позволява и чай. Това не е новост за Лили. Преди всеки свой голям концерт тя спазват строгите си правила и задължително минава на режим, за да възстанови гласа си, за  да е в топ форма за изявата.Лили не желае да говори дори с най-близките си хора седем дни преди турнето, защото този по този начин щади гласа си. Примата с нетърпение очаква началото на турнето, което стартира на 3 септември във Варна.  Освен в Морската столица звездата ще пее в Пловдив, Бургас, Велико Търново, Шумен, Русе. Големият финал на обиколката ще бъде на 14 декември в зала 1 на НДК в София, писа Телеграф.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

13 thoughts on “Лили онемя седмица преди първия си концерт от турнето”

  1. Хаха пълни глупости, препродава. Като са от каталог ,не значи ,че са негови.

  2. Чакат второ дете а живеят в апартамент от 68 квадрата! Егати и мултимилионера!

  3. Да започнем с това, че малоумниците от хотарена не знаят какво е да си мултимилионер. Драги олигофрени, мултимилионер е човек, който има състояние от много милиони, като изразът се използва за хора, които имат няколкостотин милиона, но все още не са милиардери. Този младеж, така като го гледам не се е запътил натам, така че поокротете топката, че ставате от смешни – жалки…

  4. Тази изкорубена къдрева неприятница за каква красавица я имате не е ясно, но май е забравила, че този човек има и друго дете и сугурно не е щастливо баща му да се прави на палячо в излишни реклами с второто. Не е истина някои мишоци как оглупяват.

  5. Явно морала и на двамата не достига за да се усетят, че демонстрирайки това нараняват едно дете. За какво го правят?! f

  6. Единствена. Неповторима. Национално богатство. Това е Лили Иванова. Тя е божествено цвете сред трънливото поле от жалки завистници. Не и бройте парите и зъбите, а слушайте песните и.

  7. Лили безпорно е била добра певица. Днес не пее , а рецитира, шепне, дере се и клати тоновете с ужасно старческо вибрато. Но щом има хора, на които им харесва и са склонни да си купят билети за да чуят всичко това, няма проблем. Нека си я слушат и гледат. Всеки има право на избор.

  8. KAKVI SA TEZI GOLEMI USTA, KAKVO E TOVA CHUDO! TAIA NA TRIMA MOJE DA PRAVI SVIRKI EDNOVREMENNO. SIGURNO TOVA I E SPETSIALITETA. NIAMA SHTO DA IA VZEME MILIONER, RAZPORETINATA.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си