Манекенката Боряна Шехтова бременна с второ

Втори наследник очаква манекенката от близкото минало Боряна Шехтова, научи HotArena.Блондинката, която от години живее в Дубай вече е в напреднала бременност. Боряна има вече едно момче, което се роди през април 2015г. Първият наследник на красавицата се появи на бял свят в луксозна клиника в Дубай. Според запознати Боряна е в последното тримесечие на бременността. Коремчето й личи много. С перфектните си манекенски мерки в гръб Шехтова трудно може да бъде разпозната като бременна. Боряна не е манекенка от дълго време, но поддържа добрата си фигура. Папараците на „България днес“ уловиха Боряна по време на задушевен семеен обяд в компанията на сестра й Анна, зет й и нейна дружка. От фотосите се вижда, че Боряна е наедряла в областта на корема и гърдите. Само това може да издаде положението на хубавицата. И двете сестри са облечени в бяло, с едни и същи слънчеви очила. Сестрите Шехтови още събират смаяните погледи на минувачите, въпреки че отдавна вече не са в центъра на светския живот. Боряна съвсем наскоро сподели, че сама се грижи за първия си наследник и не се доверява на бавачки. Освен че се изявява като перфектна майка тя работи като интериорен дизайнер. С раждането на второто си дете Боряна ще спре да работи. Ако грижите за две деца й дойдат в повече може и да се наложи да даде някой лев за бавачка.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Манекенката Боряна Шехтова бременна с второ”

  1. За Цветелина Янева написа няколко сайта вече…Скоро и предстои раждане,защо само хотарена не пише за нея

  2. Борянааааа , не реална си ! Като статуетка изящна! Като капка нежна… какво значение има на кой е жена ! Важното е да се чувства такава!

  3. Всеки има различна представа за красота , на мен ми харесва и аз съм я виждала на живо . Просто е истинска , нежна ,има чар и е естествена ,не като някои подпухнала от силикон . И това че е студена ,я прави още по прекрасна . Ти като си падаш по хеалуронови бухти ,с трета вежда и препечени от солариум горещи красавици ,тип николета , ходи пиши под статиите за тях.

  4. Тази зъбата носовата патка някой сляп може даже вижда красавица плешивата и коса и чело като летище

  5. Дреме и на мацката ,че некви тролове не я харесвали хахахаха , некви смотаняци без лайф . Нея който трябва я е харесал и нищо не и липсва ,евала на пичката ! А вие плюйте там от дълбока провинция , само вятър и правите хохохохо лузърииии

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си