Новата на Фики се оказа хитра използвачка! (Вижте какви номера върти)

Новата бройка на Фики Стораро, кръчмарската певица Жулиета, до скоро е била сгодена за железния културист Добромир Делев, но след като неговият баща не успял да я пробута сред големите чалга звезди в „Пайнер”, тя демонстративно отказала да се бракува за силовака, научи HotArena.net.
 
Тези дни Фики Стораро разби сърцата на фенките си с признанието, че най-накрая е завъдил гадже. Младият изпълнител, който само преди 4 месеца завърши Музикалното училище „Любомир Пипков”, е загубил разсъдъка си по своята колежка – солистката на формация „Звезди” Жулиета Митева. Младата дама си изкарва „хляба чер”, извивайки глас в долнопробни кръчми, пише в. „Уикенд“ след свое проучване.
 
Според познати на къдрокосата варненка, тя се е залюбила със сина на Тони Стораро с користна цел. Жулиета и музикантите от групата й се подвизавали предимно из локалите в морската столица, пеели по сватби и кръщенето. Но Жулиета имала несъкрушимата амбиция да влезе в каталога на люпилнята на чалга звезди – „Пайнер”.
 
Допреди няколко месеца амбициозната Митева възлагала надежда неин катапулт към голямата чалга сцена да бъде бащата на бившия й приятел. Трикратният абсолютен шампион по бодибилдинг и един от най-добрите културисти в цял свят е син на димитровградския композитор и продуцент Димчо Делев, разясняват запознати.
 
Самият Добромир, преди да се захване с щангите, също си е изкархал хляба като музикант, дори има записан дует с ексгоденицата си – „Неразделни”. Брат му пък е колега на фаталната Жулиета във формация „Звезди”.
 
След почти петгодишна връзка културистът накрай решил да направи Жулиета своя законна съпруга, като й предложил брак. Митева приела годежния пръстен, но не след дълго за учудване на близките им двамата се разделили. Мълви се, че на Жулиета й писнало да чака промоция по роднинска линия сред пайнерките и пресметливо отказала бракуването с мускулягата.
 
Покрай Фики заветната й цел изглежда по-лесно достижима. От няколко месеца Стораро е сред топ изпълнителите в димитровградската фирма. „Сега най-вероятно вече обработва Фики да запише дует с него, че най-накрая и тя да стане звезда”, коментират варненци.
 
Бащата Тони Стораро обаче не бил никак очарован от кандидат-булката. Той правилно преценил малката златотърсачка и дал мъдър съвет на сина си: „Не се хващай сериозно с тази курва! Чукай и бягай!”.
 
Ще видим дали Фики ще последва бащината заръка…
 
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Новата на Фики се оказа хитра използвачка! (Вижте какви номера върти)”

  1. ..O,am ,che tq golqma hubavica….Toi po dobre da e*e ovca…Tq taq selka kurva prilicha na ovca….beeeeee…beeee….Za SLAVA v PAYNER…se EBE……bbeeeeeee…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си