Фики – напълно неграмотен! (Не може да пише и чете, а пък завърши?!)

Като абсолютен глупак и кретен описват Фикрет Стораро част от бившите му съученици от Националното музикално училище „Любомир Пипков“, където популярното чалга синче изучаваше специалност „Поп и джаз пеене“, научи HotArena.net.
 
Набори от класа на фолкаджията споделят, че въпреки популярния си статус, мускулестият певец по нищо не се различава от масата ромско население, което не може да чете и пише, пише в. Всеки ден“. От началното си образование Фикрет срещал трудности с българския език и въпреки че го говори сравнително добре, писмото никак не му вървяло, издават учителки. Стораро-младши трудно можел да напише изречение без грешка.
 
Това се обуславяло от факта, че в родата си чалга певецът говорел предимно на майчиния турски език, но и него знаел само говоримо, тъй като не пишел често.
 
Младата надежда на „Пайнер“ не крие, че през живота си не е прочел нито една книга – дори тези от летния задължителен списък в училище. Той оправдавал невежеството си с факта, че е музикант и никой сборник с разкази не можел да го грабне.
 
С друг бисер лъсна през последните дни изпълнителят на „Стига“, издадоха го продуцентите на „ВИП Брадър“, чийто сезон ще е посветен на социализма. Когато турчинът попълвал анкетната карта за влизане в риалити предаването, на въпроса с какво свързва датата 9 септември, младокът просто отговорил: „Нямам участия на този ден“.
 
„Момчето се вълнува единствено от тялото си и как да забърше ново гадже. На дневен ред не му е нито образование, нито култура, пее си чалга песните и се чувства доволен от живота“, коментират го близки с положителна нотка.
 
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Фики – напълно неграмотен! (Не може да пише и чете, а пък завърши?!)”

  1. И кой е виновен за това? Ами многобройните му фенчета и на чалгата като цяло, които позволяват на подобни пишман-певци да паразитират на техен гръб, чрез боготворенето им и ходенето по участия и т.н.

  2. Найс, а? Чака-рака до зори, зобане и пак чака-рака. Що му е да чете и пише правилно? За кво да плаща иначе на ПиАра? Па и кво е тва – книги? И за кенефна хартия не стават! Друго са си маанетата, бляк!

  3. Можем да му се подиграваме колкото си искаме. Но докато ние тъпеем и драскаме тук, той си гледа кефа и си харчи кинтите (най-вече тези на баща си,късметлия).А за нас остава възвишеното чувство на културни гладни мишки с псевдо морал.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си