Скъпарска процедура развали лицето на Алисия! Вижте какво се случи с кожата й (ФОТО)

Скъпарската процедура, на която се подложи фолк певицата Алисия, се оказа неуспешна.
 
Пишман козметици окепазиха лицето на изпълнителката, личи от последните й снимки, видя HotArena.net.
 
Припомняме, че наскоро Алисия се похвали със супер скъпарска процедура, която подобрявала кожата, правела я еластична и я подмладявала.
 
„Горещо препоръчвам на всички дами над 30 години процедурата плазмотерапия, при която се използва вашата собствена плазма, извлечена от кръвта ви и обогатена с полезни вещества“, написа Алисия в социалната мрежа.
 
По всичко личи обаче, че ефектът не е какъвто си го е представяла певицата. Напротив – кожата й изглежда груба и на пъпки. На снимката по-горе се вижда, че лицето й е изринато и състарено.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

9 thoughts on “Скъпарска процедура развали лицето на Алисия! Вижте какво се случи с кожата й (ФОТО)”

  1. Проблемът не е от тази процедура.Личи си,че има някакъв козметичен дефект под долната устна.И все се снима с ръка там и на един клип я гледах,че си слага ръката,за да не се вижда нещо там.Аз я харесвам иначе!

  2. Глупости,снимката е черно-бяла,незнайно защо е развалено качеството и….всъщност то е ясно защо!
    Целта е да се направи новина и сензация,от нещо отново несъществуващо,тоест повреденото от процедура лице на Алисия!Преди да побързате да ме направите неин верен фен,ще побързам за отразя
    НЕУТРАЛИТЕТА СИ!Просто,казвам това,което виждам!Престанете да я обиждате и да се врете в лицето и..то не бе-бабичка,съсипана,пъпчива,надебеляла..хахаааа,ПИТАМ СЕ, ДАЛИ НЕ СТЕ СЛЕПИ!Преработете своя снимка и я докарайте до качеството на снимката по горе и тогава погледнете свотео лице,а!!

  3. От Плазмон няма как да ти стане нещо,освен да се подобри кожата на лицето.Информирайте се поне Хотарена.

  4. Алоу,отворената ,същата снимка я има в инстаграма на Алисия-значи си се харесва.Обработили я да изглежда грозна-Боже,Боже,аман от разбирачи!Не виждате ли ,че тази е откачила съвсем в стремежа си да се подмлади-самоснима се като малолетните кифли и всеки ден трябва да и гледаме посърналата физиономия,новия лак за нокти или кичозните гривни и гердани.Психичният проблем при нея взима застрашителни размери!

  5. Ма някой насила ли ви кара да я гледате, да висите в жълтите сайтове да я коментирате, да й гледате инстаграм и фейсбука?!?!!?!?!?!?!?!!? Човек като не го интересува нещо и не му е приятно, не полага усилия и време да го търси и коментира!

  6. Каквото и да прави по себе си все в г.з т.е. е грозничка и тези процедури са безмислени.

  7. от кет,до обърналият се към мен,за жалост

    АлоУ….ХАХХАААААА,ама теб май наистина мнооого те вълнува Алисия,защото и пообикаляш страниците!Освен това,само по обръщението към мен,и начина ти на изказ,ми става ясно що за ХЕПАТИТ си!И между другото,психичните проблеми,ако има такива,се лекуват,мили ми,мила ми….НО ПРОСТОТИЯТА И ТИПИЧНАТА БГ.ЕЛЕМЕНТАРЩИНА,като твоята, няма как,минало ти е времето за това!Спокойна нощ!

  8. Когато е естествена ми харесва,имаше снимки от плажа,без грим,небрежна прическа и изглеждаше много готина и млада.но като се наклепа,определено ме ме кефи…

  9. глупости, това се нарича лошо качество снимка, а другото са празни думи. Супер яка е Алисия!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си