Бременната Диляна Попова шашна със СУПЕР форма (Снимки)

Диляна Попова е в последните месеци на бременността си, но демонстрира супер форма. Красавицата излъчва толкова чар и ведрост, че направо умили феновете в социалните мрежи.

Хубавата Диляна демонстрира убийствена фигура по време на последната си светска поява. Тя се появи в столичен бутик, за да рекламира марка спортни обувки и събра погледите.
„Толкова беше сладка, че направо нямам думи. Тя е най-хубавата бременна, която съм виждала“ твърди дама, присъствала на събитието.
Облечена в спортен панталон и тениска, която едва прикрива наедрялото й коремче, Диляна Попова изглежда в супер форма. Бременната актриса и модел обаче почти не е наддала, с изключение на корема.
Добрият си външен вид Диляна поддържа с много разходки, почивка сред природата и разбира се правилно хранене. Манекенката почти не се появява в София, а се старае да почива било на море, било в планината, но далеч от стреса и напрежението на големия град.
Връзката си с Асен Блатечки не коментира, както и нищо свързано със семейството им. Приятелите им издават, че тя отдавна искала да има дете и намерила идеалния баща в лицето на Асен.
Въпреки че актьорът от години е обвързан, той не устоял на чара на Диляна. А дали връзката им има бъдеще само времето ще покаже, пише списание „Блясък“.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Бременната Диляна Попова шашна със СУПЕР форма (Снимки)”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си