О, не!! Нина Добрев РАЗОЧАРОВА феновете с тяло по бански (СНИМКИ)

Нина Добрев разочарова феновете си, като лъсна по бански, видя HotArena.net.
 
Българката, която играе главна роля в хитовия сериал „Дневниците на вампира“, се показа в доста лоша форма по време на почивката й в Ибиса.
 
Сладураната с български корени се наслаждаваше на слънцето на специално наета за целта частна яхта. Нина Добрев беше в компанията на колегата си от „Игрите на глада“ Александър Лудвиг, за когото твърди, че са само приятели, пише Kliuki.net.
 
Не това обаче предизвика интереса на феновете. Вместо това почитателите останаха втрещени от начина, по който изглежда любимката им по бански. Сексапилната Нина Добрев определено е качила няколко килца и е развалила фигурата, която усърдно поддържаше с йога. Освен това по доста позакръглените й бедра се забелязва и целулит, от който преди нямаше и следа. Освен по бедрата, Нина Добрев е качила килца и по коремчето си, видяха форумци.
 
Интересно обаче на какво се дължи рязката промяна във формата на сладураната? Според нейни близки, Нина Добрев приема доста навътре новината за връзката между бившия й Иън Сомърхолдър и някогашната й приятелка Ники Рийд. „Макар да не го показва, връзката им определено се отразява на душевното й състояние“, издават запознати.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си