Азис остава на улицата! Взимат му апартамента (ВСИЧКО за скандала)

Азис остана на улицата. Кралят на фолка е във война с НАП и няма шанс да я спечели, научи HotArena.net.

Изпълнителят се оказа задължен на държавата с близо 600 000 лева задължения. Василка обаче не счела за нужно да ги плати и в момента имотът й е запориран.

Жилището на певеца в елитен столичен комплекс е запорирано и не може да бъде нито продадено, нито прехвърлено. Нещо повече — ако Азис не си плати данъците, може и да се окаже на улицата.

Справка в имотния регистър показва, че ако Азис не даде парите на държавата, вероятно ще се озове на публичен търг. Частни съдебни изпълнители вече тормозят певеца, за да си върне дълговете.

Близки до звездата разказват, че до запора се е стигнало, след като Азис е обжалвал ревизионните актове в съда, но изгубил в битката срещу Темида. Певецът смятал, че голяма част от наложените му данъци не трябва да бъдат платени, заради което завел съдебен иск, който впоследствие обаче не бил уважен от съдията.

”Данъчните му предложиха да внесе 30% от дължимите суми, след което да разсрочи останалата сума за плащане в рамките на няколко години, но той категорично отказа да плати и стотинка. Сега ще плаща всичко, барабар с лихвите, дано само не му вземат имота”, споделят приятели на популярния ексцентрик.

Оттук насетне тепърва ще се изяснява какви са плановете на певеца за случая. Ако не си погаси задълженията, обаче подлежи на публичен търг.

За да се спаси от подобна съдба и домът на дъщеря си Рая, Азис прехвърлил имота още преди време на името на майка й Галина Георгиева. Така е спокоен, че е подсигурил поне детето си, ако нещо с него се случи, пише pik.bg, позовавайки се на Всеки ден.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Азис остава на улицата! Взимат му апартамента (ВСИЧКО за скандала)”

  1. Майничката

    Евала ХОТАРЕНА за това,че поне вече споменавате източниците си на информация!Това беше време да се случи най-сетне 🙂 ….едни пишат..други взаимстват ,трети позовават ….страшна раота 😀 ..а относно Азо-смея да твърдя ,че той има възможност да си плати та и отгоре ..пари има този…просто никой не обича да си плаща данъците-факт!..затова сме на този хал,защото тези ,които трябва да си плащат и страдаме ние -обикновените граждани….пф!

  2. Майничката

    поправка: Тези ,които трябва да си плащат – не го правят…а гледат как да прикрият или да откраднат…а от това страда обикновения гражданин…жалко,но това са факти от годииини наред вече…окрадаха държавата ни ,а ние стоим и си мълчим…ДОКОГА?!

  3. Ciganite samo znaqt da vzimat,a nikoga ne davat.Tazi ciganska gorila da se nauchi da si plashta danacite.Stiga e jivql na garba na balgarite.Azis kato ciganin nqma nishto da mu stane da jivee v katun,no predi tova da se izdalji na BG ,a posle ako iska da otide v gaza na mayka si da jivee.A nay-dobre da go priberat v zatvora za golemiqt razmer na dalgovete mu kam BG.n

  4. Най- после и на някой паралия да му направят сечино, пък особено на Азис, този тъпак – стига само на нас са взимали пари , тези които нямаме а плащаме, най-после и на такъв като Азис да му вземат парите.Да си плаща като поп стига само е взимал, то за всички се отнася да взимат и да не плащат данъци!!!!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си