Джена остана без виза за САЩ (Сметките й не излязоха, сватбата с Джино отпада?)

Фолк певицата Джена се размина на косъм от мечтата си да стане американка. Хитовата фолк изпълнителката била порязана от американското посолство за туристическа виза, научи HotArena.net.
 
Сигурен източник е докладвал пикантното инфо пред в. „Всеки ден“. Сега кръшната разградчанка няма право да влезе в страната на неограничените възможности и да сключи на местна територия брак с възлюбения си Гино Ташев, по прякор Джино.
 
Любовта между Джена и българския емигрант пламна преди година, когато родната чалгаджийка стъпи за първи път на американска земя. Срещата им в Чикаго се оказа преломна и само след няколкодневно познанство двамата гръмко обявиха, че се обичат и че дори стягат сватба.
 
Венчилото обаче май ще се отложи, пророкуват запознати, тъй като нашенката искала да се омъжи за Джино единствено ако бракът бъде сключен на американска територия, което би й дало право да се ползва като гражданка на Съединените американски щати. При последното си пътуване до страната на неограничените възможности Джена бе с работна виза и краткият й престой не позволил да сключи брак с любимия си Гино.
 
Веднага след завръщането си от САЩ силиконовата брюнетка кандидатствала в американското посолство за туристическа виза, с идеята да се върне на свободния континент и този път да постигне целта си за подпис. За съжаление на пайнерската дива обаче тя получила отказ от американските консули, които не й разрешили 10-годишен туристически билет за Америка.
 
Открай време се шуми, че в крайна сметка връзката на Джена и Джино е съвместен пиар – чалгаджийката точи емигранта за пари и е с него, надявайки се, че ще му надене брачния хомот, а той пък от своя страна я използва, за да си пробива път в родния хайлайф.
 
 
„Джино няма пукнат грош. Парите са му от баща му, който върти транспортен бизнес с тирове в САЩ. Той харчи с лека ръка доларите на татко си, купил е и нов мерцедес на Джена“, разказват запознати с аферата им.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Джена остана без виза за САЩ (Сметките й не излязоха, сватбата с Джино отпада?)”

  1. Защо и е туристическа виза,ако е сгодена е можела да поиска т.н. годеническа,с която има 3 месеца срок да сключи брак в САЩ и да получи гражданско после.Този Джино прилича на скрит гей.:D

  2. То ако с туристическа виза сее ставаше американец,хилоу…..пишете абсолютни простий

  3. Юрий Чалгарин

    Така им се пада на меркантилните поп фолк спермоядки да си стоят в България

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си