Сигнал до HotArena: Фенът на Галена, който я защити в скандала със звездните преследвачи с трогателно послание към звездата! Вижте писмото + СНИМКИ

Читателски сигнал Феновете на Галена не спират да се вълнуват от изявите й на сцената, както и от промените в личния й живот. Ето какво ни пише читател на HotArena, който следи профила на звездата в социалната мрежа. „Както вече всички знаем най-обичаната звезда Галена е бременна и очаква своята втора рожба. На всички е ясно, че тя кара не лека бременност, тъй като отменя участия заради деликатното си положение. Вчера неин фен, който преди месеци яростно я защитаваше в мрежата заради скандала със звездните преследвачи на автографи и снимки публикува снимка в Instagram с трогателно послание към нея. „Тя е един добър пример за успял човек, който винаги дарява хората с усмивки и позитивна енергия. Тя е пример за подражание и класа! Колкото и да напиша ще е малко, за да изразя обичта си към тази жена. На път е да се сбъдне едно от нейните желания, а аз й пожелавам да сбъдне всичките си желания, защото тя го заслужава истински. Много целувки и прегръдки Галче. Всички много те обичаме!!!“Личи си, че Галена липсва много на всички свой фенове и последователи, защото непрекъснато се пишат много мили и страхотни пожелания и послания за звездата. Галена може само да се радва, че има такива мили хора, който я обичат . И тя непрекъснато демонстрира колко обича своите фенове като се снима с тях и качва снимките в профила си. Пожелаваме на Галена лека бременност и много скоро да е отново Мама Ураган на сцената. А на нейния фен –  браво за написаното! Когато обичаш истински един човек трябва да му го показваш непрекъснато“, категоричен е нашият читател.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

10 thoughts on “Сигнал до HotArena: Фенът на Галена, който я защити в скандала със звездните преследвачи с трогателно послание към звездата! Вижте писмото + СНИМКИ”

  1. Галена е ТОП-а на България! Няма друга с толкова хитове и такива качествени клипове!!!!! Само могат да и дишат прахта!

  2. Maloumni balgari.. Chalgata vi e izpila mozaka,kreteni..
    Gniijte v towa blato Bulgaristan slushaji chalka. Tziganska natzija!!
    Balgarija e stanala shtat na India,
    Maloumnitzi!!

  3. Хахаха,тия фенове винаги са ми били много интересни,толкоова се е вживял горкият в тази звездъъ,че изпуска собственият си живот..ужассс

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си