Евгени Минчев попари Христо Живков, Ники Кънчев и Денди: Приличат на инженери на банкет на завода, носещи дрехите на чорбаджиите си

Евгени Минчев е готов с поредния си светски анализ за в. „Телеграф“, като този път под прицела му попадат актьорът и участник във VIP Brother 2016 – Христо Живков, водещият на шоуто – Ники Кънчев и писателят Любомир Милчев – Денди, видя HotArena.
 
Христо Живков и Ники Кънчев
 
Като среща на двама инженери на годишния банкет на завода. Единият – Ники, е много по-стилен от предишните си сезони, макар вратовръзката и ризата да са като две етърви, които рядко имат еднакво мнение. Христо Живков представя една скучновата визия, точно като поведението му в Къщата на „ВИП Брадър“. Бяла риза, вкопчена в прегръдката на сако, по което има мастилени струи или каквото там дизайнерът е решил, че са… Прическата на Живков е малко по-прибрана от тази на Слабаков, но носи същите прошарени заложби като неговата.
 
Мисля си, дали Христо би се съгласил да ме послуша да освежи носеното от него с една вратовръзка или папийонка, но гледайки участието му в реалити шоуто, си мисля, че най-много да се разплаче от съвета ми.
 
Любомир Милчев – Денди
 
Тъжно, много тъжно за външния вид на Денди, който, чини ми се, е влязъл в роля, за която са му платили във фишу и кожена наметка. Вместо да се прави на уморена Марлене Дитрих и ранна Дража Вълчева, другарят да се вземе в ръце, за да не обхожда светските събития като лакей, поднесъл по милост старите дрехи на чорбаджията си. Слобеният му външен вид само прави нещата върху него да изглеждат още по-нелепи и по-комедийни.
 
Трябва ли да попитаме чашката в ръката му и онези много преди нея те ли участват в избора му на театрални костюми, носещи намеци още за Оскар Уайлд, но най-вече за персонаж от „Семейство Адамс“. Ужасен съм от белия дънков панталон, към който не приляга нито едно от пенснетата и украсите му. Часовници, очила и прочие светска претруфеност пълнят с отчаяние все по-отчаяния му вид.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Евгени Минчев попари Христо Живков, Ники Кънчев и Денди: Приличат на инженери на банкет на завода, носещи дрехите на чорбаджиите си”

  1. ХРИСТО ЖИВКОВ Е ПЕДЕРАСТ

    За НИЩО ТЕ СТАВАШ БЕ ХРИСТО ПЕДАЛЧЕТО, ГРОЗНА КУРВА-ГОТВАЧКА С КИРЛИВ ГЪЗ И МАЛКА ПИШЧИЦА

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си