ОПА! Ернестина била гадже на Христо Сираков, зарязала Андрей Слабаков заради него

Макар днес да го раздава жена за пример, Ернестина Шинова на младини съвсем не е била кротко агънце, разбра HotArena.
 
Съпругата на режисьора Андрей Слабаков е била сред най-оборотните мацки преди 10 ноември. Звучи невероятно, но в леглото й е гастролирал дори и небезивестният столичен бохем Христо Сираков.
 
Докато Ернестина е била студентка във ВИТИЗ, тя се е загаджила с популярния плейбой сред родните манекенки и плеймейтки. „Тогава Ицо беше на около 30 години, а Ерна се водеше една от най-големите красавици, с които всички мъже искаха да бъдат“, разказват нейни бивши състудентки. Двамата са имали няколкомесечна връзка, като преди да се залюби със Сираков, Ернестина била в отношения с настоящия си мъж Слабаков, описва „Всеки ден“.
 
„Когато Ерна заряза Андрей, той не можа да го преживее. Дълго време тичаше по нея, опитвайки се да си я върне. Тя се хвана с Христо Сираков, който бе сред най-оборотните ергени в ония години. В крайна сметка Андрей успя пак да спечели сърцето й, но това стана, след като Сираков й се нарадва и я заряза“, спомнят си набори на Ернестина, с които тя е учила в театралната школа.
 
Бившите й състудентки твърдят също, че Шинова се хваща със Сираков не само по любов. Той я черпел по заведенията, подарявал й парфюми и правел други подобни жестове, с които да я впечатли. Ернестина нямала финансови възможности, баща й е хумористът писател Чавдар Шинов, който цял живот си е вадел прехраната като журналист в сатиричния печат.
 
„Ицо винаги е разполагал с пари и заради това е бил с почти всяка жена, която пожелае. Малко момичета устояваха на чара му. А и преди 10 ноември той винаги имаше западни стоки, което си беше рядкост за простолюдието“, коментират запознати. През онези години, а и днес, бизнесменът се е радвал на ударната финансова подкрепа на баща си, който тогава бил търговски директор на авиокомпания „Балкан“ и представител на „Ер Франс“ за България. Оттам идват и средствата на Ицо Стоте манекенки, с които днес той финансира различните си бизнес начинания.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “ОПА! Ернестина била гадже на Христо Сираков, зарязала Андрей Слабаков заради него”

  1. Боже, мой! Вие сте за съд!

    Майко мила, каква поръчкова статия!!! Първо, по това време за което говорите нямаше Плеймейт конкурси. Те са доста след идването на демокрацията, което ме навежда на мисълта, че и толкова ви е достоверна информацията относно връзка на Ернестина с Сираков. Но, това, че е имала връзка с него няма нищо лошо. Ернестина беше и си остава една от най-красивите и желани жени. И абсолютна глупост и доста гнусно намекване, че не била с него по любов. По онези времена любовта беше водещата сила. А, колкото до твърдението, че нямала финансови възможности с баща журналист , писател и хуморист по онова време е пълна глупост и абсурд.. Всеки знае, как се тачеха и колко печелеха тези хора тогава. Та, това е елита по онова време! И, Шинова винаги е била задоволена със всичко. Nе знам кой и с каква цел пише тези глупости, надявам се Андрей Слабаков да вземе сериозно отношение по въпроса и хората от чиито ръце е излязла тази статия-помия уронваща името на семейството му. Отидохте твърде далеч!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си