Андреа разби украинеца Владимир: А Кличко с маската на Батман ли ще бъде или с тази на Човека Паяк? (Вижте защо певицата реагира така)

Кубрат Пулев и съперникът му Владимир Кличко ще се срещнат в родно тв предаване.
 
Такива са плановете на водещия на „120 минути“, който разкри своите намерения пред Андреа, узна HotArena.
По време на гостуването й вчера, Светослав Иванов заяви пред Андреа, че когато поканят гаджето й Кобрата, биха искали да направят видео връзка и с Кличко.
 
„А Кличко с маската на Батман ли ще бъде или с тази на Човека Паяк, както на последната си пресконференция за последния мач“, иронично попита Андреа.
 
Припомняме, че на въпросната пресконференция опонентът на Кличко – Фюри, се появи с маска и пелерина на Батман, с което превърна най-мъжкия спорт в истински цирк.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

7 thoughts on “Андреа разби украинеца Владимир: А Кличко с маската на Батман ли ще бъде или с тази на Човека Паяк? (Вижте защо певицата реагира така)”

  1. Смешна картинка! В това предавне и лъсна дебелото и подуто лице, цялото с дребни пъпки и разширени пори. Приличаше на 50 годиншна баба. Хахах А точно от същото предаване гримьорчето и е качила снимки, обработени до неузнаваемост с 20 филтъра.
    А да не казвам каква дебеланко е станала хаха Ловците на фотографи( Todor petroc и Veselon Liubenov) со си снимали с нея.. ОГРОМНА Е! Смях! Разбиха и имиджа на сексапилна певица. Хаха Отвартително изглежда!

  2. тъп, прост, грозен, дебел, бездарен и лишен от вкус травестит, оприличаващ се на жена

    Простото и тъпото си е глупаво! ха ха Една интелигентна дама никога не би направила подобно изказване, първо , защото излага партньора си( който е същия простак , като нея- Господ не е скитач) и второ , защото сравнение , между машината Кличко и палячото Опулев, дори не може да се мисли. И на пресконференцията Фюри се явил , като Батман тя хвърля камъни в градината на Кличко който отрепа , премаза и унищожи едно чучело, като опулев. И ДА, трудно се прегълта падението и тоталната победа. А, някой да е мислил обратното? На светлинни години е Кличко от путьото Опулев, както, като мъжественост и мъж с достойнство ( има семейство и дете, което не му пречи да размазва всеки), така и като спортист. Името му ще остане завинаги в историята на световния бокс , като един от най-големите. Велик е!

  3. Тодорке, кога ще чуем Менделсоновия марш и ще ревне отроче в твоето импровизирано семейство? Хайде, нещо много изоставаш – 10 години са това. Или има друга причина, зад която прикривате истинската. Я, кожи сега кой от двамата е стерилен? Най-вероятно тези анаболи са му нсищожили семенното възпроизводство и качество до 0. А, ти от толкова клатене и аборти си се изяловила. Затова ли се търпите взаимно? Меркантилна кучка! Ако не е той да се криеш зад името му си гола вода по врата и една жаба в джоба. Квакай, друго не можеш и да искаш! ха ха

  4. Жал ми е за Андреа

    На мен пък ми е жал за Андреа ,защото тя много изпадна и сигурно е ужасно от хитове и ударни времена (които наистина имаше аз не съм от хората които казват на бялото черно ) сега вече прави по 1 песен на година я има, я не и ако въобще някой и я чуе ….може и повече да е правила, но аз не съм и ги чула, а съм си чалга фенка и си ходя и по такива заведения и въобще в час съм с този стил кое е хит, кое се слуша, кое с епуска по заведеняита, кои са най канени изпълнители.Та Андреа мн западна аз не си спомням от кгоа не е имала хит, песните и вече са мн зле тъпи скучни опитва се нещо да прави пъне се опитва да провокира но нестава братче мина и времето и това е край ……беше интересна, но тя е от тези еднодневките след като мине първоначалния интерес после няма с какво да задържи публиката …тя първо няма глас не е силна певица при нея беше интересно шоуто и провокациите с разни лесбо сцени но това бързо се изтърква и после като няма с какво да задържиш интереса си отиваш в девета глуха..

  5. Жал ми е за Андреа

    …да знаeме коя е помним я но в крайна сметка няма хитове няма една хубава песен от години насам еми кел файда тогава ,че се води някаква певица от многото …то ако ще е гарга да е рошава като си певица да си топ като Преслава като Джена като Емилия като Анелия като Глория , Ивана ….ето те са от мн повече години от Андреа а не са се изтъркали защото има с какво да задържат публиката защото имат глас имат нещо в тях харизма ли е Х фактор ли е незнам ,но факт е че не писват и си правят хотове ,а такива като като Андреа с лопата да ги ринеш постоянно излизат нови и нови правят някои хитове избухват …после замират и така.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си