Заки бута любовник в „Х Фактор“

Звездата на 22-годишният Георги Кючуков от Варна отново изгря на небосклона на музикалните предавания. След като преди две години той не успя да спечели формата на Иван и Андрей – „Музикална академия”, сега е сред фаворитите в „Х фактор”, узна HotArena.
 
Младежът всъщност успял да се яви на кастингите благодарение на един от бившите съдии във формата – Заки. Той му предложил да отиде на прослушванията и му дал дума, че ще стигне далеч в предаването, пише „Всеки ден”.
 
„Заки му е станал личен ментор, Георги е ходил на уроци по музика при него преди време и така двамата се сближили“, разкриват запознати с взаимоотношенията им. Певецът от дует „Авеню” е бил убеден, че Жоро го чака бляскава музикална кариера.
 
Заки дори му давал уроци по пеене безплатно! Повлиял с мнението си и на настоящото жури на формата, като ги убедил да гласуват за своя избраник, за да стигне до големия финал.
 
Според запознати, между Заки и Жоро има нещо повече от колегиални отношения. Публична тайна е хомосексуалната ориентация на певеца Велизар Соколов. Георги пък e бисексуален и се говори, че е имал вземане-даване и с Евгени Минчев.
 
”Явно в „Х Фактор“ е традиция хората от журито да спят с участниците”, смеят се в шоусредите и дават за пример връзката на Мария Илиева с рапъра Наско от Стара Загора.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Заки бута любовник в „Х Фактор“”

  1. Бисексуален, ама друг път. Чист гей си е. Много модерно стана всеки да се назовава бисексуален. Аман вече!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си